[159] AR 159 do ślubu

• Autor wątku Autor wątku wonski87
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W

wonski87

Guest
Cześć wszystkim
Na wstępie chciałem przeprosić że piszę w tym temacie a nie na forum regionalnym (tam nie dostałem jednoznacznej odpowiedzi).

W tym roku dokładnie 22.10.2011 będę ślubował w związku z czym bardzo chciałbym aby do ślubu zawiozła mnie AR 159, oczywiście zwracam koszty przejazdu, zapewniam myjnię, poczestunek oraz gratis...
Naplepiej jeżeli znajdzie się ktos z okolic Inowrocławia (do 100 km) gdyż nie chciałbym róbić zbyd dużych problemów z dojazdem. Nie ukrywm, że sprawa jest dość pilna.

Pozrawiam
Marcin

Widzę, że coś nikt nie kwapi się z pomocą na regionalnym.
Widzę też, że bardzo Ci zależy, więc jak nic nie znajdziesz bliżej, to Szczecin przyjedzie Ci z odsieczą...;)
300 km to jeszcze nie jest odległość kosmiczna!

Chociaż podejrzewam, że w Bydgoszczy parę 159 forumowych jest...

mnie interesuje ten poczestunek oraz gratis:) możesz uchylić?

Widzę, że coś nikt nie kwapi się z pomocą na regionalnym.
Widzę też, że bardzo Ci zależy, więc jak nic nie znajdziesz bliżej, to Szczecin przyjedzie Ci z odsieczą...;)
300 km to jeszcze nie jest odległość kosmiczna!

Bardzo mi zależy na tym, nie chcę jechać jakiś tam niemieckim dupowozem pokroju mercedesa czy bmw tylko wyjątkowym autem jedynym w swoim rodzaju :)
P.S. W Szczecinie kupiłem swoją Alfinę :)

Chociaż podejrzewam, że w Bydgoszczy parę 159 forumowych jest...

To też z pewnością fakt, ale może się ktoś jeszcze odezwie.

Bruce Willis napisał:
mnie interesuje ten poczestunek oraz gratis możesz uchylić?
Poczęstunek to wiadomo, ciasteczko i takie tam, a gratis taki jak na weselach :D :)

Dobrze w takim razie dwa słowa sprostowania:
Jako gratis rozumiem wódkę weselną w liczbie sztuk wg uznania (ale bez przesady) lub po prostu cash$$

He he he widzę, że się trochę rozbrykaliście koledzy :P lepiej wróćmy do właściwego tematu rozmowy :cool:

Amortyzatory
Powrót