AR 156SW kilka nowych foteczek

rafik.

Nowy
Auto
Alfa Romeo 156SW / 166 3.0 / Lancia Dedra 1.6 16V
AR 156 SW
motor: 2.4JTD po modzie
zawieszenie: NOVITEC
felga: Zender Le Mans 8,5" - kolor własna fantazja, perła

Kilka nowych foteczek :)
Mam nadzieję że będą się podobać :)

DSCF0382And12more_tonemapped.jpg

DSCF0455And10more_tonemapped.jpg

DSCF0506And11more_tonemapped.jpg

DSCF0458And8more_tonemapped.jpg

DSCF0586_7_8_tonemapped.jpg

Panorama%201.JPG

DSCF0519And7more_tonemapped.jpg

DSCF0391.JPG

DSCF0431.JPG

DSCF0436.JPG

DSCF0520.JPG

DSCF0575.JPG

pewnie że foteczki się podobają... ale nie mogłoby być inaczej, gdyby nie śliczna Alfa Romeo twoja...:)
dla mnie boooomba:)

Ładna bella. Powiedz mi, nie tłucze ci się zawieszenie na tak niskim profilu?

Piekne zdjęcia i aranżacja,lepiej napisz ile to ma mocy hehe.Kolego sorki, że tak z butami ,ale mam pytanie co sądzisz o mercedesowskiej turbinie gt22v od 2,7 e klasy,odpowiednio zmodyfikowanej przez Rogala i wsadzonej do 1,9 16v?? Ja muszę przyznać ,że jak przejechałem się A3 1,9 właśnie z tą turbiną to byłem w szoku jak to bigturbo wstaje.

Piękna Alfa, do tego super zdjęcia. A co z tylną wycieraczką? Popsuta jest? ;)

Witam

Hmm npp sliczna sliczna Alficzka <lubie ja>

ładna belka, ładna gleba no i ładnie naciągnięta oponka :D wsio na PLUS, pięknie wygląda ;)

no no i Bella i fotki pierwsza klasa - a tak przy okazji chyba Cię dziś widziałem ( ok 10:20 ) jechałem kilka aut przed Tobą na hutniczej... I tak coś mi mignęło w lusterku patrze - czerwona Bella i chyba właśnie SW

mistrzostwo!! piękny kolor i świetnie dopasowane felgi i kolor na nich.. Bellissimo!!!

Autko ładne.
Jakie tam są żarówki bo fajna barwa. Mam nadzieję, że nie są to ksenony made in stodoła...

pzdr

Ładna bella. Powiedz mi, nie tłucze ci się zawieszenie na tak niskim profilu?
Co do profilu opony to jest to 205/40/17 naciągnięte na 8,5 cala. Jest niski profil i ogólnie nie czuję jakiegoś mega dyskomfortu w jeździe. Zawias nie tłucze się na wybojach choć nie ukrywam że skończyło się zapierd...nie i teraz jeździmy powoli z gracją ;)

Piękna Alfa, do tego super zdjęcia. A co z tylną wycieraczką? Popsuta jest? ;)
Tak wycieraczka tylna powiedziała pa, pa. A dokładnie pękło przy ruchomym łączeniu dwóch elementów wycieraczki :(

a tak przy okazji chyba Cię dziś widziałem ( ok 10:20 ) jechałem kilka aut przed Tobą na hutniczej... I tak coś mi mignęło w lusterku patrze - czerwona Bella i chyba właśnie SW
Niestety to nie ja :) Dziś odsypiałem do 11 wczorajsza galę KSW a później na Rakietową na tor jechałem.

Jakie tam są żarówki bo fajna barwa. Mam nadzieję, że nie są to ksenony made in stodoła...
Co do świateł to jest tam soczewka, wszystko ładnie ustawione i na diagnostyce zastrzeżeń maszyna mierząca nie miała.

Lakier jest czerwony czy wiśnia bo po tych HDR'ach nie wiadomo?
Jest to kolor Rosso 130B/B. Nie wszystkie foty są w HDR. Zdjęcia 6,8,9,10 są zrobione normalnie beż zwiększania zakresu tonalnego.

Ostatnia edycja:
Co do świateł to jest tam soczewka, wszystko ładnie ustawione i na przeglądzie zastrzeżeń maszyna mierząca nie miała.

.

A więc jednak:(.
Wymontuj to druciarstwo jak najszybciej, pomijam fakt, że szkoda psuć czymś takim tak ładne auto, to pomyśl o kierowcach których będziesz oślepiał.
Chcesz ksenony to kup auto z nimi fabrycznie.
Inna sprawa, że legalnie takie auto nie przejdzie przeglądu. Gratuluje diagnosty...
Eh, autko naprawdę bardzo ładne a Ty uprawiasz takie druciarstwo.

Ostatnia edycja:
A więc jednak:(.
Wymontuj to druciarstwo jak najszybciej, pomijam fakt, że szkoda psuć czymś takim ładne auto to pomyśl o kierowcach których będziesz oślepiał.
Chcesz ksenony to kup auto z nimi fabrycznie.
Inna sprawa, że lagalnie takie auto nie przejdzie przeglądu. Gratuluje diagnosty...
kolego :) soczewka nie rozprasza tak światła jak zwykła lampa. gorzej jakby wsadził xenon w zwykłą lampe w dodatku z niepolerowanym kloszem- a tak robią. to by dopiero raziło. znam wielu kolesi co zapodali xenon w zwykłą soczewke bez samopoziomowania. jeśli jest dobrze ustawiona to nie razi więc wyluzuj troszke.

a co Ci kolego nie pasuje - masz ochotę jeździć na H7 proszę, ktoś inny ma ochotę na jak to nazwałeś druciarstwie - nie widzę problemu, nie wiem czy zauważyliście - ale w każdym temacie ktoś zawsze się do czegoś przyczepi... a bo to a bo tamto a przecież kolega rafik chciał tylko pokazać nowe zdjęcia jakie pstryknął swojej Belli i tyle...

kolego :) soczewka nie rozprasza tak światła jak zwykła lampa. gorzej jakby wsadził xenon w zwykłą lampe w dodatku z niepolerowanym kloszem- a tak robią. to by dopiero raziło. znam wielu kolesi co zapodali xenon w zwykłą soczewke bez samopoziomowania. jeśli jest dobrze ustawiona to nie razi więc wyluzuj troszke.

Jasne, że gorzej co nie znaczy, że tak jest dobrze.
Ja znam takich co jeżdzą na łysych oponach albo autami składamymi
z kilku. Też mi argument. Takie druciarstwo jest niebezpieczne i oślepia innych.

a co Ci kolego nie pasuje - masz ochotę jeździć na H7 proszę, ktoś inny ma ochotę na jak to nazwałeś druciarstwie - nie widzę problemu, nie wiem czy zauważyliście - ale w każdym temacie ktoś zawsze się do czegoś przyczepi... a bo to a bo tamto a przecież kolega rafik chciał tylko pokazać nowe zdjęcia jakie pstryknął swojej Belli i tyle...

To nie chodzi oto kto na czym chce jeździć. Tylko o stwarzanie niebezpieczeństwa bo ktoś chciał miec ładny efekt "wieś tuningu" za kilka stów... Czemu nie ma takich "tjunerów" w cywilizowanej części Europy, nie stac ich?

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót