• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

AR 147 Q2 Ducati Corse by Quattro

Quattro

Użytkownik
Auto
Maserati GranTurismo S, Seat Leon 5F Cupra
Po sprzedaży mojej Alfy 145 w limitowanej wersji Edizione Sportiva, czas na kolejną limitowaną Alfę.
Alfa Romeo 147 JTDm 16v Q2 w wersji Ducati Corse (seryjnie 170KM)

W skrócie:
-Autko wylądowało w Szwajcarii w krzakach, co widać na 1 zdjęciu.
-2008r
-50tys km
-Skóra Recaro, Q2, climatronic, ESP itd.

Program z 170KM i 330Nm na: 194,7KM i 391,3 Nm
0-100km\h ok. 6,9-7,1

imag0003bd.jpg
imag0003bd.jpg
imag0038zu.jpg
imag0039kt.jpg
imag0063i.jpg
dsc02619o.jpg
dsc02620d.jpg
dsc02617n.jpg

c197961874.jpg

alfa147001.jpg
dsc02650q.jpg

Ostatnia edycja:
Nie no wypas nad wypasy.. zazdroszcze..
daj jakies zdjecia środka..
pzdr

;o rodzyneczek, biały kolor bardzo fajnie wygląda na niej, do tego czarny dach i te pasy z boku dodają pazura ;)
szerokości :)

Świetna Quatro :) kiedy mi Ją zaprezentujesz z bliska co? daj znać

W lato się troche pobawimy widze na drogach :D

za....ta po prostu - ja osobiście wolałbym w takim aucie czerwony dach taki wiecie... ale to już kwestia gustu... SUPER!!

No nareszcie :)
Gratuluję i zazdroszczę.
Piękna i mocna, czego chcieć więcej?
Pozdrawiam.
- Rafał

Fajny rodzynek w modnym kolorze :girl_wacko: Zapodaj tylko jakiś ładny kołpak albo najlepiej komplet gorszych alu na zimę bo traci teraz dużo uroku.

Amortyzatory
Powrót