AR 147 Q2 Ducati Corse by Quattro

co do tablicy ...

już niedługo zapamiętasz moją .............. tylną

:lol:

Quatro Ty wiesz jakie jest moje zdanie :)

Prze-piękna Alfa i tyle w temacie :)

Coś z Ogólnopolskiego

img0068om.jpg

fscn3129.jpg

dscn2983v.jpg

img1893uv.jpg

img1911jn.jpg

Oraz zdjęcie od kolegi Maciey
alfaholicy103228.jpg

W życiu żem takiej jeszcze nie widział ... :D
Masakra musi to śmigać, wygląd też niepospolity, powodzenia w upiększaniu i szerokości bo pewnie nie trzeba prosić żeby jechała

Ta czarna którą Twoja zasłania na jednym foto jest niezła. Zreszta te naklejki z białym lakierem dla osoby niewtajemniczonej zalatuja przedstawicielem handlowym:D Co nie zmienia faktu ze bardzo ładny egzemplarz. gratulacje. Wygladasz na kolesia ktory od ojca porzyczył samochód i sie lansuje. Auto ładne.

Ta czarna którą Twoja zasłania na jednym foto jest niezła. Zreszta te naklejki z białym lakierem dla osoby niewtajemniczonej zalatuja przedstawicielem handlowym:D Co nie zmienia faktu ze bardzo ładny egzemplarz. gratulacje. Wygladasz na kolesia ktory od ojca porzyczył samochód i sie lansuje. Auto ładne.

Hmmm? :) Nie widziałem jeszcze PH w Alfie, co innego gdyby jeździł jakąś Skodą czy Oplem... A w obecnych czasach biały kolor już nie jest kolorem do aut z floty, wiele wypasionych furek jeździ w takim stylu :) Równie dobrze można powiedzieć, że dla niewtajemniczonej osoby matowe auto wygląda jak poskładane po wypadku i czekające na lakier... :P

Moja bella zagości w kalendarzu AC na 2013r

Uploaded with ImageShack.us

Po roku eksploatacji:
- wywalony DPF
- zaślepiony EGR
- 2x wymieniony olej
- filtry powietrza i oleju.

W najbliższym czasie chcę wymienić:
- filtr paliwa
- nowy akumulator
- pełen rozrząd (pewnie na wiosnę)

Pali mało, jeździ szybko. Fajny samochodzik :D

Załączniki

• 112ff.jpg
    112ff.jpg
    240.8 KB · Wyświetleń: 142
Hmmm? :) Nie widziałem jeszcze PH w Alfie, co innego gdyby jeździł jakąś Skodą czy Oplem... A w obecnych czasach biały kolor już nie jest kolorem do aut z floty, wiele wypasionych furek jeździ w takim stylu :) Równie dobrze można powiedzieć, że dla niewtajemniczonej osoby matowe auto wygląda jak poskładane po wypadku i czekające na lakier... :P

I tutaj Cię kolego zaskoczę...Jest firma (Metaco), której handlowcy jeżdzą czerwonymi AR 159 SW...

panie - brud powyżej 230km/h sam odpada
lub ewentualnie obsuwa się na zderzak z tyłu i wystarczy przetrzeć szmatką i już
:lol:

Po roku eksploatacji:
- wywalony DPF
- zaślepiony EGR
- 2x wymieniony olej
- filtry powietrza i oleju.
To chyba trzeba będzie poprawić program po wywaleniu EGR i DPF? Może dostać te kilka kuni więcej i może linia momentu się trochę wyrówna?
Piękne auto, gratuluję! Widać mamy podobne gusta :)

Amortyzatory
Powrót