Mandi
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm
Ładnie, ładnie kolego 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A co do tablicy to trudno, nie chcę pokazywać numerów![]()
Ta czarna którą Twoja zasłania na jednym foto jest niezła. Zreszta te naklejki z białym lakierem dla osoby niewtajemniczonej zalatuja przedstawicielem handlowymCo nie zmienia faktu ze bardzo ładny egzemplarz. gratulacje. Wygladasz na kolesia ktory od ojca porzyczył samochód i sie lansuje. Auto ładne.

Hmmm?Nie widziałem jeszcze PH w Alfie, co innego gdyby jeździł jakąś Skodą czy Oplem... A w obecnych czasach biały kolor już nie jest kolorem do aut z floty, wiele wypasionych furek jeździ w takim stylu
Równie dobrze można powiedzieć, że dla niewtajemniczonej osoby matowe auto wygląda jak poskładane po wypadku i czekające na lakier...
![]()
ja to określam inaczej jak się pytają czy jest ok :"zapier... , mało pali":lol:Pali mało, jeździ szybko. Fajny samochodzik![]()
Nie brzmi :girl_wacko: i jest brudna ^^Pali mało, jeździ szybko. Fajny samochodzik![]()
To chyba trzeba będzie poprawić program po wywaleniu EGR i DPF? Może dostać te kilka kuni więcej i może linia momentu się trochę wyrówna?Po roku eksploatacji:
- wywalony DPF
- zaślepiony EGR
- 2x wymieniony olej
- filtry powietrza i oleju.