AR 146 1.6TS 97r.

• Autor wątku Autor wątku Mdx
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

Mdx

Nowy
Auto
Volvo V60 D4 2015r.
Witajcie!

Przedstawiam wam 146 mojego brata.
Jest jej drugim właścicielem, pierwszym był jakiś starszy włoch.
Samochód jest w b.dobrym stanie technicznym.
przebieg 134 000 km

Bardzo ladna. Lakier blyszczy sie jak nowy:D!
Pogratuluj Bratu pieknej Alfy:)!

No pieknie ;) kolejna Bella w Krakowie. Wiec tak: moje odczucia n/t samochodu.
Fajna fela, ale przydalaby sie gleba bo ta szpara jest troszke za duza. Wiem jakie mamy w Krakowie drogi, ale czesto w aucie trzeba dokonac wyboru: albo komfort albo wyglad zewnetrzny - w takim juz kraju zyjemy ;)

Niektorzy pewnie powiedza ze nalezy pomalowac zderzaki w kolorze nadwozia... no przydaloby sie, ale z tym radze ostroznie lub do super lakiernika, bo za jakis czas farba bedzie schodzic (taki juz material...) jak ktos skiepści robote ;)

Poza tym autko eleganckie ;)

Hohoho, piękna furka, a zderzaczki zostawić jak są, bez lakieru.

Bardzo ładnie utrzymana gratuluje. Napisz co tam są z felgi i opony chodzi mi o rozmiar.

Piekna i równiez przywieziona z Wloch.... lakier naprawde mega metalik wiśnia :P a srodek tez taki zadbany ????

Piekny i naprawde zadbany okaz ...

Na żywo wygląda jeszcze lepiej :) (widziałem w Alfaserwisie :P). Felgi bardzo fajne, ja zmieniłbym tylko emblematy na Alfa Romeo. Ew jakaś ładna końcówka wydechu, no oczywiście ramki klubowe :).

Napisz co tam są z felgi i opony chodzi mi o rozmiar.

Koła założyliśmy ze 155 rozmiar to 205/50 R15

a srodek tez taki zadbany ????

W środku jest parę dupereli do dopieszczenia ale generalnie to stan jest dobry.

Na żywo wygląda jeszcze lepiej (widziałem w Alfaserwisie ). Felgi bardzo fajne, ja zmieniłbym tylko emblematy na Alfa Romeo. Ew jakaś ładna końcówka wydechu, no oczywiście ramki klubowe .

Ramki już zamówione, a co do końcówki wydechu to muszę sobie załatwić podobną do Twojej!

PS
Twoją też oglądałem w Alfaserwisie i widać że dbasz o nią! Bardzo ładna!!!
Pozdrawiam

ładniutka ! i kolorek chyba podobny, czyżby jakiś sentyment? :)

I jak się prowdzi na tym rozmiarze, bo sam myślę nad taką oponą.

Prowadzi się rewelacyjnie, jakby była przyklejona do drogi. Tylko do takiej opony felga musi mieć minimum 7 cali szerokości. U siebie mam taką samą oponę na feldze 6,5 cala i przy szybszych zakrętach mam wrażenie ze opona schodzi z felgi!

Pozdro

Twoją też oglądałem w Alfaserwisie i widać że dbasz o nią! Bardzo ładna!!!

Dzięki! Widziałeś ją już z wybebeszonym :P silnikiem? Dziś jeszcze była w kawałkach ;) ale jest szansa, że już jutro będzie wszystko złożone :)

Co do felg to wiecie ile mają telefony z QV (15'')? Też zastanawiam się nad 205/50, choć te felgi mają chyba 6,5 cala.

Ostatnia edycja:
Dzięki! Widziałeś ją już z wybebeszonym silnikiem? Dziś jeszcze była w kawałkach ale jest szansa, że już jutro będzie wszystko złożone

rozkręcali głowicę w momencie gdy ją oglądałem. Pewnie zdążą ją złożyć bo szkoda żeby stała przez weekend :-)

Co do felg to wiecie ile mają telefony z QV (15'')? Też zastanawiam się nad 205/50, choć te felgi mają chyba 6,5 cala.

niestety nie mam pojęcia ile one mają cali

Autko fajnie się prezentuje. Moim zdaniem wystarczy troszkę obniżyć (oponki super:) i będzie git- nie malować zderzaków!Nie wiem czy dobrze kojarzę ale brat chyba jeżdził bordową 155-ką z takim dużym logo na masce?

Bardzo ładna 1 4 6 .
Co do lakierowania zderzaków to ja wole oryginał. Chyba że jest my99 ,który ma inne zderzaki.
Obnizenie to dobry kierunek, ale trzeba wiadomo bardziej uwazac na wertepy, ale powinno byc ok przy rozważnej jeździe:)

niech brat się tu zarejestruje ;]

Darkness to jego nick ;)

Nie wiem czy dobrze kojarzę ale brat chyba jeżdził bordową 155-ką z takim dużym logo na masce?

Dobrze kojarzysz kolego! 155 miała dzwona i dlatego ta zmiana samochodu

A co do obniżenia zawieszenia to na pewno lepiej by wyglądała i lepiej się prowadziła ale brat ma prawo jazdy dosyć krótko, po za tym bordowa 155 była niżej zawieszona i pewnego dnia dzwoni brat żebym go holował bo rozwalił chłodnicę wody na krawężniku.

Także lepiej jak zostaną te seryjne sprężyny ;-)

Amortyzatory
Powrót