Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Temat stary i znany ale może coś nowego się pojawi a chodzi o antenę która standardowo nie odbiera sygnałów i może macie jakiś patent ewentualnie od kogo kupić albo z jakiegoś innego modelu czy najlepiej serwis ?
Nie wiem czy warto zakładać nowy wątek na ten temat. Kup używana albo w ASO, albo w necie. Zobacz czy w wiązce nie pękł Ci przewód, bo i mnie był pęknięty przewód oraz antena trafiona.
Ostatnio kupiłem całą nową antenę w ASO 280zł. Mam wersję z navi, więc dwa kable i przez to droższa... Wymieniłem bo też radio i navi gubiło non stop zasięg. Po wymianie idealnie wszystko działa.
Całą antenę z podstawą, czyli bacik plus podstawa z dwoma kablami. Cena normalna za wersję z navi to ok 320zł, ja po delikatnym rabacie przy okazji innych zakupów, zapłaciłem 280zł.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.