• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Antek Alfa Romeo 146 TS

• Autor wątku Autor wątku Antek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Bardzo ładna niunia, gratuluje :D Można wiedzieć jak ten silniczek się sprawuje na gaziwie? I jaka instalacja jest założona?

Kolejne przypomnienie : Wyjazd do Niemiec

2500 km -> 6 dni. Trasa w jedna strone 920 km w ok 14 godzin z przerwa 2 godzinna na awarie samochodu. ale i tak 14 godzin oceniam za niemały wyczyn bo prawko mam od wrzesnia i to moja pierwsza w zyciu taka trasa. Spalanie średnie 10/100 przy predkosciach 140-160. Ustanowiony rekord prędkości 200km/h z 3 osobami i zapakowanym bagarznikiem. Niestety nie udokumentowane fotą bo wszyscy sie trzymali xD Teraz wróce do wspomnianej wczesniej awari. Na trasie Sieradz - Złoczew godzina ok 6.30 (ciemno strasznie brak ksiezyca) pada wszystko : światła wspomaganie kierownicy i hamulcy. Po 2 godzinach jedziemy dalej. Nie wiem do dzisiaj co sie stało odpaliłem na kable i pojechałem. Wrażenia z Niemieckich autostrad i innych wiejskich dróg 100%. Śmiga sie konkretnie xD Cała trasa naszczescie bez spotkań z kochanymi Panami policjantami xD CB dało rade uchronic xD Starczy pisania pare fotek belli troche brudna no ale po 1000 km :)

scudettokrk napisał:
Można wiedzieć jak ten silniczek się sprawuje na gaziwie? I jaka instalacja jest założona?

Radzi sobie dobrze spadku mocy nie ma odczuwalnego ale do 100 km/h straciła ok 2 sekund ale sam pomiar nie dokładny bo z zegarkiem w reku. instalacja to sekwencja stag3000 reszty nie wiem

Antek aluski,aluski i jeszcze raz aluski nowe sie kłaniaja :wink:
Za LPG bym Cię zabiła ;//

csscss napisał:
Najlepiej było bytrafić jakąś 146 junior na części i ją oskubać z bajerów,

Dobrze ze to daleko odemnie :? ja ze swojej nic niedam oskubac , zrozumiano! ;//

Dokładnie kupuj ładną alu fele i będzie super.

Amortyzatory
Powrót