Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Jak dodać? Chcesz dopisać oprogramowanie do fabrycznej nawigacji czy może nowy system na ICS postawić? Czy zmienić konsolę środkową? Popatrz w google i na forum jaki to wieś tuning wyjdzie. Nie wspominając o utracie funkcjonalności klimartonika. W 166 co najwyżej możesz telefon na szybie powiesić albo coś ze schowka na okulary wystawić.
O audio tematy też są w dziale audio. Sporo osób mniej lub bardziej ingerowało w nagłośnienie (herbig, tomaz). Ale Ty pytasz o android auto czyli po prostu telewizor z androidem a to ni jak nie da się w 166 zintegrować. Powieszenie tabletu to nie zabudowa android auto bo równie dobrze możesz sobie telefon przypiąć do szyby i też masz android auto :sarcastic:
Herbig ma tablet bo to u niego wierzchołek całej góry ja miałem otwieraną ze schowka nawigację na winCE (bo to było kopę lat temu) a danus teraz ma androida doczepionego do schowka.
Z audio nic nie będę "modził", chcę by Alfa była jak najbardziej w oryginalne. Nawet o tym nie myślę, bo fabryczne audio w zupełności mi odpowiada. W końcu to samochód, a nie "remiza na kółkach" Ja mam tak, że jestem trochę pośrodku, z jednej strony chcę mieć Alfę, która powoli podchodzi pod youngtimera, z legendarnym silnikiem Busso, a z drugiej - ze względu na to, że jestem gadżeciarzem - brakuje mi nowoczesnych rozwiązań. W każdym razie, zostanę jednak przy normalnym uchwycie i smartfonie, to mi wystarczy. Mam kilka wydatków, bo po zakupie chcę Alfę trochę dopieścić.
O Android Auto pytałem z ciekawości i dobrze, bo przynajmniej poczytałem i zobaczyłem kilka projektów
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.