Alfisten aus Berlin

ja zostane przy Berlinie

moze w koncu ten weekend

Alfaholicy z Berlina.... :-)

mam takie pytanie..... wyczesalem w Niemczech komplet uszczelniaczy zaworów do mojej Q4... towar cholernie deficytowy :P Problem jest taki że za wysylke do Polski chca bagatela ponad 30 EUR :/ a na terenie Niemiec tylko 3,50 EUR..... wiec mam takie pytanie czy któryś z Was zgodzilby sie aby uszczelniacze poszly na berliński adres jednego z Was, a ja jakos bym odebral jak któryś zawiatłby do kraju, ew. wchodzi w gre wysyslka krajowa pocztą, to male wiec zmiesci sie w kopercie babelkowej A4)... :-)

J.

Czytaj więcej: http://www.forum.alfaholicy.org/private.php?do=showpm&pmid=306332#ixzz1u6n9tU10

juz 3 miechy alfy nie mam

Witajcie! Wskocze Wam troche miedzy wodke a przekaske co by nowego tematu nie zakladac a tu i tak ludzie z DE, mam takie pytanie co do osob na niemieckich blachach, orientujecie sie moze jak ogarnac montaz xenonow tak zeby przeszla tuv? Chodzi o ar156 z przed liftu. Pozdrawiam

Zarzucone przez TapaTalk 2

Moze jakies spotkanko?? Moja Bella bedzie po weekendzie sprawna i moznaby sie umowic.. Byle poza Umweltzone.. Moja zielona plakietka jeszcze nie doszla, a duzo sie naszukalem zeby ja dostac do siebie ;-)

Gesendet von meinem LT18i mit Tapatalk 2

No ja mysle ze do wtorku Bella bedzie sprawna.. Maglownica po raz drugi, ale jak tylko autko bedzie sprawne to chetnie :-)

Gesendet von meinem LT18i mit Tapatalk 2

Hej. Bella juz od jakiegos czasu znowu sprawna. To co z jakims spotkaniem ??

Gesendet von meinem Xperia Arc S mit Tapatalk 2

Amortyzatory
Powrót