Alfaholicy z Piły - pytanie !

ernest159

Nowy
Auto
były 156 FL 1.9 JTD, 159 1.9 JTDm ,159 2.4 JTDm,159 2.4 210 Ti
Powiedzcie mi co się dzieje na terenie Centrum Szkolenia Czołgowo Samochodowego na Podchorążych w Pile? W latach 2000 - 2002 r uczyłem się w Szkołe Chorążych, od tamtej pory nie byłem tam i jestem ciekawy co z potężnym zapleczem naukowym zrobili i co tam teraz jest. Pozdrawiam

Nic, wszystko rozparcelowane, hurtownie, sklepy, warsztaty, koszary zaadoptowane na mieszkania, tylko płot przypomina że był to kiedyś teren wojskowy. Po autodromie śmigają teraz crosy i quady. W ogóle po wojsku w pile nie ma śladu, po za lotniskiem (wykorzystywanym przez aeroklub) na którym mamy spotkania :)

Tak jak przypuszczałem nie ma śladu po szkole, a na autodromie jeździliśmy czołgami i BWP. Jak można było takie coś zlikwidować? W ogóle Piła to wspaniałe miasto - super mile wspominam te dwa lata.

Dokładnie! Wychowałem się w Pile, niby nie ma w tym mieście nic nadzwyczajnego, ale ma swój klimat. Nie wiedzieć dlaczego. Naprawdę lubię tam przyjeżdżać :)

Z ostatnich nowości to polecam "Wyspiarza", ale podejrzewam, że dopiero w nowym sezonie wiosenno-letnim, bo teraz już pewnie jest zwinięty biznes.

Amortyzatory
Powrót