alfaholicy słupsk

• Autor wątku Autor wątku lukasztm
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
No to dzisiaj nadszedł dzień rozstania się z moją Alfinką... Poszła dalej w dobre ręce... Na szczęście blisko, będzie pomykała w Gdańsku! :)

Gratuluję Darku. Ja się rozglądam za Volvo lub Saabem.
Pozdrawiam

Czyli motofan wymiękłeś? Wybierz chociaż saaba z dieslem 1,9 chociaż tyle Włocha.

Dodano po 4 minutes:

Ale gdybyś poszukiwał 93 aero lub 95 (dokładnie nie pamiętam) ze 180 konnym silnikiem to wiem gdzie niedaleko stoi dobry egzemplarz.

Ostatnia edycja:
Czy koniec?
To jest ALFAHOLIZM z tym się nie da skończyć... :D
Na pewno coś będzie, pewnie 159 ale jeszcze nie wiem dokładnie kiedy...

Oglądałem Volvo ale szybko się wyleczyłem. Pomimo tego że chciałem kupić zadbanego egzemplarza z roku 2004/2005 korodował gdzie się dało. Rdza wychodzi wszędzie, progi, błotniki, nadkola, podłoga.

attachment.php

Załączniki

• 1 001.jpg
    1 001.jpg
    71.8 KB · Wyświetleń: 138
Tak to było moje ogłoszenie ale już nieaktualne.

Tak czytam pierwsze kartki tego działu i patrzę ile kiedyś osób się udzielało ze Słupska, a teraz to każdy ma w dupie. Generalnie spotykamy się z Darkiem i Krzysztofem, gdzie reszta?

Do tego na obecną chwilę każdy z nas jest bez Alfy. Chociaż mam nadzieję że w niedługim czasie coś kupię.

Ja co prawda kupiłem nie Alfę, ale spotykać się można nadal, szczególnie że służę pomocą w diagnostyce.

Witam Alfaholików z mojej okolicy :) Gdzie mogę podłaczyc swoją alfę do komputera (poza serwisem)? Czy ktoś z Was ma zaufanego mechanika, który zna się na alfach...?

Pytaj Arka- motofana.

Niestety nie odpisuje a ja bym chciała Alusię sprawdzic... Tu jest 180 stron tego wątku , przysiadłam wczoraj i przejrzałam je ale bardziej wiem gdzie do jakiego mechanika nie jechac niż który jest dobry... Ci u których ja byłam jęczą, że alfa i doradzają sprzedaż a ja sobie tego auta nie odpuszczę bo bardzo je lubię. Przerabiałam już różne marki aut a to auto jakoś mnie przyciąga.

Amortyzatory
Powrót