• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

alfaholicy słupsk

• Autor wątku Autor wątku lukasztm
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Dawno sie już nie widzieliśmy,może jakiś spot? Mam propozycje u mnie na wsi jest takie miejsce gdzie można zrobić ognisko w jakąś niedzielę po południu.

Chcialem zorganizować spot - grill, ognisko co kto woli gdy byłem nad morzem od 4 do 14 sierpnia, bo miałem do dyspozycji plac ośrodka, grill murowany, bar, sklep itp. ale odzew był zerowy. Nawet na prv mi juz kolega nie raczył odpisac jak poprosiłem o tel.
W miedzyczasie mojego pobytu, byłem również w Słupsku kilkukrotnie, widziałem wiele Alf, ale co tam.
Do zobaczenia za rok.
Pozdrawiam.

Witajcie.
"W dniach 4-14 sierpnia będę wypoczywać w okolicach Główczyc (trasa Słupsk-Łeba) ok 40 km od Słupska.
Jesli ktoś z Was jest zainteresowany zwiekszeniem mocy w jednostce JTD 1.9, 2.4 (EDC15 CF2 i CF3) w Alfie 146/156/166, czyli popularnie mówiąc czipem - możemy zorganizować wówczas jakieś spotkanie :)
Szczegóły (cena itp) juz na prv, lub telefon (w podpisie)"

Tak wygląda propozycja spotu? Zwyczajnie chciałeś podczas wakacji na którymś z nas jeszcze zarobić. I jeszcze się dziwisz że nikt nie miał zamiaru sie do Ciebie odzywać?

Był to post typu sondaż, czy na jakiekolwiek spotkanie będą chętni.
Wątek o spocie nie został tu założony w dziale Spoty, bo nie było odzewu.
Zwyczajnie chciałeś podczas wakacji na którymś z nas jeszcze zarobić
Wybacz ze swoim postem naruszyłem Twoją dumę. O pozwól Wielki przyjechać do Ciebie i za free zrobić Ci diagnostykę auta, np. wyłączyć i zaślepić EGR czy po prostu moda w sterowniku i przy okazji pokryć koszta Twojego czasu straconego na obcowanie ze mną.
Wszak jestem wolontariuszem.
Żałosne.
Na szczęscie chłopaki z LKP wraz z rodzinami nie mieli takich problemów behawioralnych i można było poznać się i spędzić wspólnie czas, niekoniecznie dłubiąc w aucie.
Amen i EOT.

Ostatnia edycja:
Może Ty skończyłeś o Wielki tuningowcu, ja nie.
A no żałosne że jeszcze próbujesz się tłumaczyć. Nikt nie chciał Twojej diagnozy i "czipa", żadnego spota tutaj nie zaproponowałeś, więc odebrałem to tylko jako próbę zarobku. Widziałeś że jest tutaj taki temat, więc nie lepiej było tutaj go zaproponować? z resztą...nie ma sensu dyskutować.

słuchajcie widze, że wy też niezdecydowani ludzie jesteście:P jak nie macie pomysłu na miejscówkę, to ja was chętnie do siebie zaproszę na grilla jeśli macie ochotę:)

Myśle olcia że nie chodzi tu o miejscówkę chociaż faktycznie z organizacją to u nas marnie ale i tak dziękuje za zaproszenie.

Panie Ramzes nie tylko kolega maciekm88 tak Twoją wypowiedz odebrał,zwłaszcza że użyłeś wyrażenia "przy okazji" a jeżeli na forum tzn publicznie nie chciałeś opisać z tylko Tobie znanych powodów to przez tel. też nie będę z Tobą rozmawiał. Zależało mi żebyś wyjaśnił nie tylko mnie całą sprawe,wzsystkie za i przeciw tak żeby inni mogli wyrazić swoją opinie,czyżbyś miał coś do ukrycia?

Dzisiaj jak by co to wygospodaruje czas na spot.

- - - Updated - - -

Brak chętnych to jadę na basen z synem.

Nie no w czoraj była bardzo ładna pogoda i to całkiem zrozumiałe że wszyscy pojechali wylegiwać się na plaży.

Jutro bez zmian? Chciałbym wiedzieć.Przyjade z bardzo ważnym gościem.

ja nie obiecuję, bo nie wiem czy się wyrobię, ale jakbym dała radę to gdzie jest ta castorama??

Przy ul Bohaterów westerplatte. Jak będziesz jechała obwodnicą od koszalina, to trzeci zjazd na Bytów, osiedle westerplatte. skręcasz na słupsk- osiedle westerplatte i za około kilometr jesteś na miejscu

No to gdzie są ci którzy tak się zarzekali że będą dzisiaj na spocie?
Byłem o 18:05 i czekałem do 18:25 i oczywiście nikt się nie pojawił...
Nie trzeba było w ogóle pisać i gitary zawracać, ja wiem że wam to bez różnicy czy podjedziecie sobie czy nie ten kilometr ja dymałem specjalnie 40 km żeby się pojawić i zostałem olany... szkoda słów...
Trzeba było chociaż dać znać na forum że nie dacie rady... :mad:

Piket, ja i Tio mijaliśmy się z Tobą. Tio na kozietulskiego jechał poldkiem, a ja na rondzie koło Statoil- skręcałeś na Lębork. Zwyczajnie się spóźniliśmy. Sorry.

Amortyzatory
Powrót