Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
po raz kolejny alfa kładzie resztę na łopatki kiedyś myślałem że vectra B jest wygodna i świetnie się prowadzi zmieniłem zdanie gdy przesiadłem się do Alfy
Co z tym spotem? 14.00, czy 18.00?
---------- Post added at 13:05 ---------- Previous post was at 09:55 ----------
Panowie przepraszam.Odbierzecie to na każdy na swój sposób. możecie mi wierzyć lub niekoniecznie. Pracowałem wczoraj i niestety musiałem zostać do 18stej chociaż założenie było ze do 12 stąd padła moja propozycja zlotu na 14stą. który zresztą zawaliłem...nie miałem możliwośći się z wami skontaktować poprzez neta.. fajnie bybyło gdybyśmy nastepnym razem wymienili się numerami. chyba juz kiedys taka propozycja padła. będzie szybciej i łatwiej jeśli coś komuś wypadnie i nie będzie pretensji, nieporozumień.. jeszcze raz najmocniej przepraszam wszystkich. idą święta,więc mam nadzieję,że mnie rozgrzeszycie jeszcze raz przepraszam.
No ja będę.
Przy okazji dużo słodkości życzę w te Święta
Jak ktoś zawali i nie przyjedzie to nie będzie z nim fotki i tyle. Moje pytanie nasuwa się następująco. Czy godzina 18.00 to dobra pora na robienie zdjęcia?
no właśnie nie wiem... myślę że Konrad lepiej odpowie na to pytanie ewentualnie moglibyśmy się przemieścić po zbiórce na MC np na parking do Galerii Słupsk. Tam może lepiej by wyszły
---------- Post added at 20:02 ---------- Previous post was at 19:56 ----------
No na Galerii napewno by było jaśniej i chyba wiecej miejsca zeby sie ustawić z samochodami - szczególnie na dachu, ja bym był za Galeria tylko czy bedzie wjazd mozliwy?
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.