Alfaholicy - Kępno i okolice :)

• Autor wątku Autor wątku ciapek1808
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
no bo jak założyłem 2 koła zrobiłem dwa kroki do tyłu i taki jakiś niedosyt poczułem... i mowie 17" się prosi założyć heh i znalazłem od wersji TI w dobrej cenie i szybko bym chciał sprzedać i tamte brać :)

jak nie zdarzę i tamte ktoś kupi to trudno zostawiam te bo w pracy się mnie wiara pyta czy to nowe bo ładne i w słońcu odbijają ładnie:) kolor mi się udał heh

Ostatnia edycja:
Witajcie!
Wspólnie z maciekm88 ustaliliśmy termin spotkania na poniedziałek o godzinie 18. Chcielibyśmy zrobić grilla lub nawet ognisko jakby się więcej osób zebrało, miejsce jest do ustalenia, ale ze swojej strony proponujemy zorganizowanie grilla przy zalewie w Kobylej Górze lub na górce ostrzeszowskiej, Bałczynie. Godzina jak i miejsce spotkania jednak wciąż są do ustalenia, ale wydaje nam się, że to dobry termin i miejsce. Odpowiada wszystkim?

Lista uczestników:
1. maciekm88
2. Raku

Przemo, widze że zupelny brak zainteresowania. o 16 wyjezdzam z wroclawia, wiec o 17 mozna u mnie rozpalac:) najlepiej jak bys kierowce sobie zalatwil...
Trafić wiesz jak

witam wszystkich :)

właśnie rozmawiałem z Michałem i mamy propozycje spotkania się... co powiecie na spotkanie w Kobylej Górze jakoś w terminie 15-18 Sierpień?? np. piątek i w sobotę wieczorem powrót?? jest do długi weekend pod warunkiem że w piątek ktoś ma wolne:) byłby ktoś chętny na takie coś?? dla wytrwałych w niedziele powrót :) heh mamy 2 tyg więc mam nadzieję że frekwencja dopisze :)

+1

Prawdopodobnie o ile gdzieś nie wyjadę na dłuższy weekend to wpadnę do Was :)

Na pomorze raczej nieprędko pojadę, 6 grudnia planuję :D

Też na poszukiwania, ale akurat nie brodatego :P Ty kiedy się w nasze piękne rejony wybierasz? W ogóle to silniczek już znalazłeś? :)

Nie wiem kiedy, dlatego pytam Ciebie kiedy wpadniesz. tak, silniczek mam tutaj. Podaj adres to Ci go wyślę skoro też nie przyjedziesz w najbliższym czasie:)

i jak z tym weekendem?? mi sie troche plany pozmieniały bo jednak nie bede mial dlugiego weekendu i nawet w sobote ide do roboty wiec jak są chetni na spota to jeśli chodzi o mnie to w sobote popołudniu juz moge i do niedzieli albo tylko sobotni wieczór.... ??? są chętni?? heh wczoraj z nad Morza wróciłem i 1 alfe na klubowych ramkach aby widziałem kolo Poznania... :/

razem z michalosw proponujemy spotkanie 17 sierpnia o 16 na rynku chetni wpisywac sie na liste w temacie ostrow wlkp :)

Koledzy może jakieś małe spotkanie póki pogoda dopisuje ;)

no to jest nas 2;D ktoś się jeszcze pisze ?;)

Amortyzatory
Powrót