• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Alfa waszych marzeń

bobryt

ʇɧɹqoq
Auto
OPC
jakie są wasze marzenia, związane z alfą. żeby było ciekawiej wymieńcie jaki byście chcieli model którego już nie produkują, i a drugi z obecnie produkowanych

moje marzenia:

Alfa Romeo 155 Q4
&
Alfa Romeo 159 3.2 JTS V6 24V Q4

(Competizione 8 nie wliczam bo jeszcze nie ma w produkcji :P )

wszystkie... najblizsze marzenie to 75, a takie najdalsze to montreal albo giulietta :)

Dla mnie Alfą marzeń jest nowa, pachnąca fabryką AR 33. 8)
A pomijając takie nierealne marzenia -bardziej niż ku nowym modelom ciągnie mnie do klasyków tej zacnej marki...

Marzenie do spełnienia: Alfa Romeo 75

Marzenie realne po wygraniu w lotto:

Alfa Romeo 156 GTA
Alfa Romeo Montreal
Alfa Romeo Brera 3.2 JTS

i

Alfa Romeo Crosswagon 1.9 JTD 16V + dwu osiowa laweta, żeby ciągnąć na niej inne zabytkowe Alfy do restauracji.

Nowka funkiel niesmigana- Alfa Romeo 155 Q4

& Alfa Romeo Brera 3.2

Zdecydowanie alfa SZ w jednym słusznym kolorze ALFA ROSSO 8)

Z dziś produkowanych jedną z 500 Alf 8C COMPETIZIONE :mrgreen: .

Z takich powiedzmy w miarę przyziemnych to GT & Duetto spider :)
Z nieralnych oczywiście 8 C :wink:

A mnie się marzy Alfa Romeo 166 3,0 V 6 ze skrzynią ręczna czarny metalik może być też Alfa rosso wewnatrz czerwona skóra może być i jasna białe tarcze zegarów auto nie musi być nowe może być 3 lub 4 letnie i delikatnie ospoilerowanie

Moim marzeniem jest garaż w którym stały by 8C Competizione, Giulia Junior GTA, GTV6, Spider Duetto i Brera 3.2.

A tak na poważnie to chciałbym aby udało mi się najdalej za dwa lata kupic Alfę 156 1.9 JTD 16v M-jet z 2003-2004r.

Marze zawsze jedynie o klasykach i dlatego pewnie Giulietta tipo116 Turbodelta lub SZ (no ewentualnie RZ)
Z nowych aut to już nie Alfa tylko Maseratti Quatroporte

a mnie sie marzy taka mała:

Alfa Romeo GT 2000 Veloce

Alfa Romeo Montreal
Alfa Romeo GTV6

Co prawda temat dotyczy Alf, ale ja dorzuce jeszcze inna włoszke do mych marzeń

Lancia Aurelia

Wczoraj tj. 14.01.07 w ramach WOŚP, na torze kartingowym w Radomiu można było przejechać się wyściagową AR156 ( na fotelu pasażera) - byłem tam, było suuuuper, to jeździ rewelacyjnie!!!!!!!!!!!!!!

Amortyzatory
Powrót