• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

alfa w komisie

• Autor wątku Autor wątku thing
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Dzwoniłem do właściciela. Autko tam tylko parkuje. Nie jest na sprzedaż. Nawet właścicielowi to przez myśl nie przeszło. Wspomniał też coś że auto obecnie nie ma papierów ( nie wiem jakich ) i jak zapytałem czy w takim przypadku sprzedałby na części to odpowiedź była NIE.

A patrząc na tą z Otomoto wydaje mi się że chociaż ma słabszy silnik i wyposażenie to jest w lepszym stanie niż ta omawiana. Ale to moja opinia na podstawie zdjęć.

Dzwoniłem do właściciela. Autko tam tylko parkuje. Nie jest na sprzedaż. Nawet właścicielowi to przez myśl nie przeszło. Wspomniał też coś że auto obecnie nie ma papierów ( nie wiem jakich ) i jak zapytałem czy w takim przypadku sprzedałby na części to odpowiedź była NIE.

A patrząc na tą z Otomoto wydaje mi się że chociaż ma słabszy silnik i wyposażenie to jest w lepszym stanie niż ta omawiana. Ale to moja opinia na podstawie zdjęć.

Wcale mu się nie dziwie. Mając taką perłę w garści raczej też bym jej nie sprzedawał. Co do tego linka z otomoto to on już wygasł. W każdym bądź razie silnik 4 cylindrowy, łańcuchowy DOHC w pełni aluminiowy to też świetna jednostka.

uuu... a tego nie wiedziałem ;/ stała w komisie i to w najlepiej widocznym miejscu. To by tłumaczyło brak jakichkolwiek informacji o cenie itp. na aucie

no trudno, teraz pozostało mi zostawić mu ulotke forum ;)

Amortyzatory
Powrót