• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Alfa Rosso GT -

• Autor wątku Autor wątku Mati
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
  • Tagi Tagi
    rosso
M

Mati

Guest
Alfa Rosso GT by Mati ;)

Tutaj foty zaraz po zakupie jeszcze ze starymi felgami ;)

ali1.jpg

ali3.jpg

ali8o.jpg

ali11.jpg

A tutaj foty z Alfą 147 kolegi Flatbeet`a i z nowymi 17" ;)

89176852.jpg

87674870.jpg

98674806.jpg

30737498.jpg

49234999.jpg

przez 2,5 roku każdego dnia schodząc do garażu uśmiechałem się widząc piękne czerwone GT ...myślę że też będziesz się uśmiechał każdego dnia :)

dbaj o nie i często woskuj :)

no jeeeeest genialna nie da się ukryć;) ..a zobaczyć ją na żywo i usiąść w środku.. mmmmmmmmmmm... bajka!!
domyślam się która z tych dwóch bardziej przyciąga wzrok ale... poczekaj za rok, w tym samym miejscu, o tej samej porze :D:D
heheheheheh...

bo nie ma to jak posiedzieć przy Alfie :)

Super Alfa w super kolorze.
Że też Wam się chciało je tak przestawiać do fotek nad tą Maltą ;)
Jakbyście robili kiedyś replay to chętnie się z Wami umówię na podobną sesję w trzy auta. Jakby co to PM :)

---------- Post dodany o godzinie 23:54 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:50 ----------

no jeeeeest genialna nie da się ukryć;) ..a zobaczyć ją na żywo i usiąść w środku.. mmmmmmmmmmm... bajka!!
domyślam się która z tych dwóch bardziej przyciąga wzrok ale... poczekaj za rok, w tym samym miejscu, o tej samej porze :D:D
heheheheheh...

bo nie ma to jak posiedzieć przy Alfie :)

Ty tu mi nie narzekaj tylko dbaj o swoją srebrną strzałę i realizuj swoje plany z felgami a będzie dobrze bo 147 to piękne auto, w niektórych detalach piękniejsze nawet niż GT.

Ty tu mi nie narzekaj tylko dbaj o swoją srebrną strzałę i realizuj swoje plany z felgami a będzie dobrze bo 147 to piękne auto, w niektórych detalach piękniejsze nawet niż GT.

Też się z tym zgadzam, że 147 w pewnych fragmentach jest mocno konkurencyjna dla GT. W moim osobistym odczuciu np. 'pupa' seryjnej 147 ma lepszą prezencję niż GT /sorry Mati:P/

..w GT ogólnie podoba mi się to że... to jest właśnie GT - samochód o mocno sportowej stylistyce, którą ja osobiście dużo bardziej przedkładam nad elegancję /choć w GT jest akurat i sport i elegancja w jednym czyli wogóle już bajka/. Auto niższe, szersze o tej drapieżnej sylwetce z dodatkami typowymi dla wersji sportowych i innymi smaczkami jak mega wygodne i dopasowane fotele czy szyby w drzwiach bez ram.. to wszystko sprawia, że moja 147ka może czuć się zazdrosna o mnie:D
..a ten czerwony kolor już wogóle dopełnia wszystkiego!!

ale przyznam się też szczerze, że gdybym postawił obok białą Alfę 147GTA na jakiś grafitowych albo czarnych 17stkach to bym jednak wybrał ją:P
ale że nie mam 147GTA i nie zanosi się żebym prędko miał, to idę popracować nad tym co jest:D
a tymczasem idę zerknąć z balkonu na Bellę ostatni raz i ide spać :D

Dzięki za miłe słowa :) :o

Ja w mojej GT zakochałem się od pierwszego wejżenia, a po pierwszej przejażdżce to już była miłość całym sercem :D no i teraz to serce staram się uwidaczniać bo troszkę do poprawienia jeszcze w niej jest. Nowe felgi to początek który już dał - moim zdaniem - ogromne rezultaty :)

Co do 147 to całkowicie sie zgadzam z Flatbeet`em - ma ładniejszy tyłek niż GT :) 147 pięknie się prezentuje w ruchu, jest zgrabna, lekka w rysunku - no po prostu cudowna. Ale powiedzmy sobie szczerze - która z naszych wszystkich Alf na forum jest brzydka ? ;)

Amortyzatory
Powrót