Alfa Romeo Quiz

Taaa....i ciemne okulary do tego, a wpisałeś "bbb". Bałeś się że nie podołasz ? :)

Hehe trzeba było coś wpisać, wpisałem bbb ;)
nie wiedziałem ,że dalej będzie jakiś ranking.
Też strzelałem w wielu przypadkach.Ale poszło dość dobrze :D

ps.fiergloo można sprawdzić na jakich pytaniach się poległo?

Ostatnia edycja:
Ja też tak na szybkiego bez żadnej pomocy

34 % marnie :( ale dzięki Tobie wiem ze za mało wiem i trzeba dorwać dobrą literaturę o historii

Trafiłeś pytanie odnośnie silnika wysokoprężnego, którego nikt wcześniej nie trafił.

Te Ci umknęło:
Z czego słynie typ 162?
Pamiętałem to z Twojego bloga (blogu-jak to się odmienia?)-chodzi oczywiście o pierwszego diesla w alfie, swoją drogą ten VM też jest na licencji tej właśnie firmy.
A w tych typach to się gubię...

No , u mie nie jest źle - 84 %, bez żadnych googli , na spokojnie,ale nie wolno. Rozbiło mnie pytanie o typ diesla w AR 33 -,he akurat go miałem ,3 garczkowe cudo:)

Ostatnia edycja:
Jeśli ktoś chce się zmierzyc z drugą częścią:

Moim zdaniem nieco prostsza Ale ostrzegam- nieco.

Co do pierwszej części:
tarsar i Digit liderami. Bimski pierwszy rozwiązał i długo się trzymał na szczycie, jest drugi. No i trzecie miejsce dla Tomka G.

masakra aż wstyd 29% znałem może odpowiedź na 2 pytania a tak to strzelanie - fiergloo czy Ty to wszystko wiesz ?

no to masz łeb chłopie mi się to nijak nie chce utrwalać - zwłaszcza te info związane z silnikami

Moim zdaniem trudniejsza, nieco (-;
W każdym razie tutaj już musiałem dłużej pomyśleć nad niektórymi pytaniami. A to o DOHC tak szybko kliknąłem w AR90 rzędóweczkę, że aż się zaznaczyła 75... starość nie radość

Pozdrawiam, d.

W tej drugiej ankiecie są często nie za dokładne odpowiedzi...
Mógłbyś mi je podesłać na priv? :) Bo jestem ciekaw paru pytań

80%;) Tym razem przyznaje się do jednorazowego użycia googli w przypadku giulii TZ2. Żeby egzaminy na studiach tak dobrze mi szły:D

Amortyzatory
Powrót