Alfa Romeo Junior 2008

• Autor wątku Autor wątku Emenems
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Tutti ile ?? z kąd ty żes to wzioł ?? 230 kucy ...ale autko pozytywne całkowicie... moja żona powiedziała że odrau kupujemy takie cudo :roll: nio mi sie podoba to czemu nie a tym bardziej że te silniczki takie fajne z Turbo :twisted:

z newsa do ktorego link podalem
expected to have a 1.8 liter four-cylinder turbo engine that will push 230 horsepower.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

zbieram kase na nią!!!!!!! :twisted:

Najśmieszniejsze jest to że przez "Juniora", produkcja AR147 została znacznie przedłużona (firma chce się całkowicie poświęcić Juniorowi, 149 musi zaczekać).

Mam pytanie.
Co sądzicie o nazwie JUNIOR? Zamiast kolejnego numerka

Lepszy junior niz historyczny numerek :)
A nazwa chyba mowi, ze to ma byc tanie auto dla mlodych ludzi... Tak samo jak zrobili z wersja 145 junior..

następca 145? :P czemu nie.... Junior może byc...taki mały, zgrabny i zwinny co ważne :twisted:

To nie będzie następca 145-tki. Jest o numer mniejsze. Takiego modelu AR jeszcze nie robiła. Będzie budowany na bazie Fiata Grande Punto

fiergloo napisał:
http://www.autokrata.pl/lod/907/alfa_romeo_junior/ mamy już konkrety

Co do ostatecznego wyglądu to nie są niestety jeszcze konkrety. To są ciągle wizje.

Muszą się w końcu zdecydować, już raczej jest blisko, jak mają auto wystawić w roku 2008 to już w tym muszą przygotować linie produkcyjną.

Włosi potrafią robić niespodzianki. A wynik końcowy pewnie powali nas na kolana.

Coś nowego
alfaqt0.jpg

(C)autobild

Ja uwa zam że juz z tych wizji można wywnioskować ż e bedzie to kolejna piekna AR

seat podwalil zwlaszcza tylne czesci samochodow pod alfe np nowa corrdoba a na juniorka czekam z niecierpliwoscia zwlaszcza ze cena 18 tys euro to nie tak duzo

1etnies1 napisał:
seat podwalil zwlaszcza tylne czesci samochodow pod alfe np nowa corrdoba a na juniorka czekam z niecierpliwoscia zwlaszcza ze cena 18 tys euro to nie tak duzo

Jak na auto wielkości Punto... Gratuluję zarobków ;-P

Zapewne "Junior" bedzie napisane ta sama trzcionka co na mojej 145, niewtajemniczeni posadza mnie o stickertuning :lol:
A co do auta...nic specjalnego :(

Pozdrawiam

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót