• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Alfa Romeo Gtv by Greciu

Greciu

Nowy
Auto
Maserati Quattroporte
Witam,
w końcu nadszedł czas na zakupu samochodu dla siebie i decyzja nie mogła być inna :D

Do mojego garażu trafiła AR Gtv 3.0 V6 24V z rocznika 1999r.

Trochę pracy do zrobienia jest, ale jak większość mnie zna to nie jest żaden problem ;)
Oczywiście wszelkie zmiany będę opisywał w temacie.

Mam nadzieje, że się podoba :)

MMMM cukiereczek sam szukałem GTV 3,0 jeszcze z takim wnętrzem :) śliczna gratuluje i pozdrawiam

Piekne auto z pieknym sercem. Zazdroszcze.... :D

widziałem na własne oczy, juz robi wrażenie a to dopiero początek.
Już się niemoge doczekać efektu końcowego :)

Greciu pamiętam jak mi o niej opowiadałeś w Łebie, z tego co pamiętam to plany grube i troszkę roboty Ciebie czeka, ale Ty to lubisz :D skóra bananowa taka jak u mnie mhuuaa :) Czekamy jak postępy z dopieszczaniem Belli :) PS masz tą miskę olejową dla 166 w razie czego? musze sprawdzić u Martuśki jak tam ona się trzyma :p

Pogoda nie dopisała ale nowe felgi musiałem uwiecznić :lol:

Teraz w ruchu:

Mam nadzieje, że Wam również się będzie podobać :crazy_pilot:

Piękna...
Miałem, mam i będę miał słabość do Gtv :)

Naprawdę fajny egzemplarz z fajnym silniczkiem :)

A tamte alu sprzedałeś? Jak nie to sobie zostaw od razu na zimę będą jak znalazł :)

Piękna...
Miałem, mam i będę miał słabość do Gtv :)

Naprawdę fajny egzemplarz z fajnym silniczkiem :)

A tamte alu sprzedałeś? Jak nie to sobie zostaw od razu na zimę będą jak znalazł :)

Dziękuje za mile słowa,
felgi zostały bo właśnie na nich są zimówki :) tylko nie wiem czy Gtv śnieg zobaczy :D

Piękna, wielu wspólnych kilometrów życzę. My z Kolasiem polujemy od dłuższego czasu na jakis fajny okaz i niestety ciagle nic.

heheh ogolnie GTV mozna znalezc po kilku miesiacach. Czasem kilkunastu. Ale w takiej wypasionej konfiguracji to mozna juz nigdy nie trafic. Takie skory, taki silnik? Lepsza mogla by byc juz tylko poliftowa :D

Nowo narodzona, jeszcze nie wszystko skończone ale zmierzam ku perfekcji :lol:

Garaż nieposprzątany

Trochę pogoda nie dopisuje, ale

Część ludzi zna osobę. której bardzo dziękuje za pomoc i serce włożone w odrodzenie mojej Gtv - tą osobą jest mój TATA.

Pozdrawiam i czekam na opinie :D

Piękna odsłona.... Super ostatnie ujęcie.

Amortyzatory
Powrót