• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[GTV] Alfa Romeo GTV 3.0 v6 24v lusso 2000r 103 000km

Dziękuje :) jak narazie jestem BARDZO zadowolona! Lekkie naciśnięcie gazu a na liczniku 80km :) Moja honda 1.4 stoi już biedna zakurzona pod wiatą :o

Jeżeli codziennie słyszysz o AR to naprawde jedyne rozwiązanie ;)
Ale wrażenia ... niesamowite!

Taaaakk ja tą samą taktykę objąłem co Rafał. Tyle tylko że jeszcze nie osiągnąłem celu :D ale może następne auto mojej żony to będzie alfa

Szukalem gtv-ki z musztardowym srodkiem,ale nie udalo sie by byla czarna z zewnatrz i musztardowa w srodku.Ale cieszy mnie pakiet aero w mojej belli.

Bardzo ładne, ciekawe zestawienie kolorystyczne. Rzadko spotykane. Silnik- jedyny słuszny. Gratuluję!

Gdybys mogla wstawic wiecej zdjec z zewnatrz moglbym wiecej dowiedziec sie o Twojej Belli.

świetna sztuka, moje gratulacje:)

a teraz się przyznać kto ją częściej ujeżdzą, Ty Kinga czy Rafał;>

pzodrawiam

hehe jest walka - i najcześciej wygrywa Kinia , ale..... :)

he. n to Rafaela dzisiaj sie wzięła za wymiane świec

Załączniki

• DSC02650.jpg
    DSC02650.jpg
    132.3 KB · Wyświetleń: 271
Amortyzatory
Powrót