A
Artur KRK
Guest
Witam Wszystkich,
Przyszedł czas, aby zaprezentować samochód, który mam przyjemność użytkować jako służbowy
a więc Alfę "Małą Julkę" Giuliettę w wersji Sportiva. Do Alfy przesiadłem się z Subaru Forestera rocznik 2007, którym jeździłem od nowości (2007-2012) przez 5 lat zupełnie bezawaryjnie. Tak więc Julka ma poprzeczkę zawieszoną niezwykle wysoko
Szczególnie, że lada moment Julka będzie mieć w garażu nowego sąsiada - Subaru Imprezę STi w ostentacyjnym, niebieskim kolorze Blue Mica (z bycia małym chłopcem mężczyźni nigdy nie wyrastają
)
Na dzień dzisiejszy Julka przejechała niecałe 8 tys km, lada moment dostanie nowy olej (mam dobre doświadczenia z Motulem) i płyn chłodniczy Evans Coolants PowerCool 180, który wystarczy do końca życia silnika
Julka jest w pięknym, czerwonym kolorze (niestety nie znam jego nazwy...
) i z czarno-srebrnymi, 18-calowymi obręczami ze stopów lekkich. W wersji letniej, na obręcze naciągnięte są opony 225/40/18 renomowanej firmy Pirelli P-Zero Rosso, w wersji zimowej Nokian WR A3 225/40/18.
Niestety, wstyd zamieszczać chociażby zdjęcie poglądowe, ponieważ od 2 tygodni nie jestem w stanie umyć samochodu
- pogoda w Krakowie nas nie rozpieszcza... Wrócę do domu, to wieczorem wstawię jakieś ciekawe zdjęcie, a bliżej weekendu oddam samochód na zaprzyjaźnioną myjnię ręczną i wtedy zamieszczę dużo lepsze zdjęcia Julki w pełnej okazałości
Pozdrawiam
Artur
Przyszedł czas, aby zaprezentować samochód, który mam przyjemność użytkować jako służbowy
Na dzień dzisiejszy Julka przejechała niecałe 8 tys km, lada moment dostanie nowy olej (mam dobre doświadczenia z Motulem) i płyn chłodniczy Evans Coolants PowerCool 180, który wystarczy do końca życia silnika
Julka jest w pięknym, czerwonym kolorze (niestety nie znam jego nazwy...
Niestety, wstyd zamieszczać chociażby zdjęcie poglądowe, ponieważ od 2 tygodni nie jestem w stanie umyć samochodu
Pozdrawiam
Artur