Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Wybacz [MENTION=86737]alehandro[/MENTION] , ostatnie 2 dni miałem z deka instensywne..
Na szczęście wróciłem. Grill kupiony na znanym portalu, rzekomo oryginał. Zdjęcie zrobione w obecnie panującej aurze, czyli śnieg sypie słońce świeci, ale wyszło zadziornie
Zgadzam się Brakuje słońca żeby to docenić, myślę też nad korektą lakieru żeby nabrała wigoru. Przy okazji wymiany wleciał nowy olej z filtrami, stuknęło już 112 tysi na liczniku. Powoli rozglądam się za dokładkami na tył, może jak zamówię teraz z ali to na lato bym się zabrał za montaż z Ulterem chyba że wpadnę na coś innego
Dobry setup. Sam otarłem sie o ten wzór. robi robotę.
Robotę w kwesti wysokości robia nakladki/progi. Ubolewam, że u siebie nie mam
Tu bym chyba pierw szukał optycznego obniżenia fury, a potem obcinał na kołach i zawiasie.
Myślę o sprężynach, no ale z drugiej strony jest komfort.. klepie trochę tych kilometrów po różnych drogach i jakoś mi się nie widzi żeby było twardziej, a z tego co wiem tak będzie <nigdy nie miałem>
Fakt, że fabryczny zawias nawet w standardzie jest przyjemny. Porównał bym go może do audi gdzie masz coś pomiedzy sprężystościa i komfortem Merc'a, a zwinnoscią bmw.
Ani za miekko, ani za twardo.
Wykitował na hamownii, wczesniejszych objawow brak, wg pomiarow mialo byc zdrowo, na starcie ponad 130. Umywanie sie od odpowiedzialnosci. Dosc sie opisalem o tym w innym poscie. Glowica poleciala do wyceny, zaworki , tloczek i pare innych rzeczy do wymiany. Turbo cale, rozrzad tez
Co do firmy, juz pisalem gdzie trzeba, nie chce tym forum zaspamowac ktorzy tacy, a moze napisze jeszcze raz w stosownym miejscu jak juz sie to wszystko dopnie
Nie wprowadzajac w blad bo ogledziny jeszcze beda trwac mechanik ma malo czasu, ale ta grupa z drugim tłokiem xd
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.