[Giulietta] Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB

Ten grill przy czerwonym kolorze jak dla mnie to must have, także zmiana na plus :D I dodatkowo listwy w czarny ;)

Wybacz [MENTION=86737]alehandro[/MENTION] , ostatnie 2 dni miałem z deka instensywne..
Na szczęście wróciłem. Grill kupiony na znanym portalu, rzekomo oryginał. Zdjęcie zrobione w obecnie panującej aurze, czyli śnieg sypie słońce świeci, ale wyszło zadziornie :)
b1.jpg169976392_892841937947205_1982286294337498467_n.jpg

Listwy w czarny hmm, powiedzmy że sie zastanowię :D

Ostatnia edycja:
Zgadzam się :) Brakuje słońca żeby to docenić, myślę też nad korektą lakieru żeby nabrała wigoru. Przy okazji wymiany wleciał nowy olej z filtrami, stuknęło już 112 tysi na liczniku. Powoli rozglądam się za dokładkami na tył, może jak zamówię teraz z ali to na lato bym się zabrał za montaż z Ulterem chyba że wpadnę na coś innego

Julka wymyta wzdłuż i wszerz, z założonym zestawem letnim gotowa na nadchodzący weekend :D Chociaż jak tak patrzę to coś wysoko siedzi na tych kołach :rolleyes:
IMG_20210430_181556.jpg

Dobry setup. Sam otarłem sie o ten wzór. robi robotę.

Robotę w kwesti wysokości robia nakladki/progi. Ubolewam, że u siebie nie mam :(
Tu bym chyba pierw szukał optycznego obniżenia fury, a potem obcinał na kołach i zawiasie.

Myślę o sprężynach, no ale z drugiej strony jest komfort.. klepie trochę tych kilometrów po różnych drogach i jakoś mi się nie widzi żeby było twardziej, a z tego co wiem tak będzie <nigdy nie miałem>

Fakt, że fabryczny zawias nawet w standardzie jest przyjemny. Porównał bym go może do audi gdzie masz coś pomiedzy sprężystościa i komfortem Merc'a, a zwinnoscią bmw.
Ani za miekko, ani za twardo.

Silnik do remontu. Co za paradoks ze zachwalalem ostatnio t jeta.....

Co się stało?

Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka

Wykitował na hamownii, wczesniejszych objawow brak, wg pomiarow mialo byc zdrowo, na starcie ponad 130. Umywanie sie od odpowiedzialnosci. Dosc sie opisalem o tym w innym poscie. Glowica poleciala do wyceny, zaworki , tloczek i pare innych rzeczy do wymiany. Turbo cale, rozrzad tez

Czyli urwało półkę tłoka.
Która grupa tłoków?
Pasek i tak musisz wymienić.
Napisz co to za firma tak przyjazna klientowi.

Co do firmy, juz pisalem gdzie trzeba, nie chce tym forum zaspamowac ktorzy tacy, a moze napisze jeszcze raz w stosownym miejscu jak juz sie to wszystko dopnie
Nie wprowadzajac w blad bo ogledziny jeszcze beda trwac mechanik ma malo czasu, ale ta grupa z drugim tłokiem xd

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót