• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[Giulia] Alfa Romeo Giulia Veloce Ti MY2020

Piękna sztuka. Ta czerwona nić we wnętrzu robi robotę! Mam nadzieję, że Rosso Competitzione na żywo wygląda lepiej niż na tych zdjęciach :D

tak jak zapomnieli o karbonowej lotce (była a zamówieniu)
To jak? Będziesz reklamował czy jak?

Nie przejeżdżałeś przez Plac Orląt wczoraj? Bo jechała taka Giulia przede mną :)

Nie nie, to nie ja ;)

- - - Updated - - -

Piękna sztuka. Ta czerwona nić we wnętrzu robi robotę! Mam nadzieję, że Rosso Competitzione na żywo wygląda lepiej niż na tych zdjęciach :D

To jak? Będziesz reklamował czy jak?

Dealer domówił i zamontują mi podczas wizyty w serwisie.
Przy okazji, ktoś rozkminił to enigmatyczne gniazdo 230V w bagażniku?
Podobno to błąd znany od dawna (oczywiście nie poprawiony) i powinno być gniazdo 12V. Ale takiego też nie mam...

Kilka dodatkowych zdjęć zrobionych przez profesjonalistów ;)
DSC_0639.jpg DSC_0620.jpg DSC_0624.jpg DSC_0631.jpg
DSC_0635.jpg DSC_0636.jpg DSC_0625.jpg DSC_0627.jpg
DSC_0645.jpg DSC_0647.jpg DSC_0651.jpg DSC_0657.jpg

Świetna jest! ;-) Miałem w rękach kierownicę od przedlifta (jakieś wersji Bussiness chyba), ale ta tutaj aż się prosi, żeby ją trzymać.

Tak, też ją miałem w rękach, to się nazywało chyba "skóra techniczna" czy jakoś tam... No nie wyglądało...

Lada jest, wiem że nie wszystkim się podoba, ale mi akurat ten carbon bardzo. W końcu ten środek wygląda tak jak powinien

Ale czym się różni kierownica poliftowa? Chyba jedyna duża różnica to perforowana skóra na "za piętnaście trzecia" i troszeczkę większa powierzchnia dla przycisków.

Ale czym się różni kierownica poliftowa? Chyba jedyna duża różnica to perforowana skóra na "za piętnaście trzecia" i troszeczkę większa powierzchnia dla przycisków.
W MY2020 jest pojemnościowa, wcześniej chyba taka nie była...

Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka

No tak to kolejna różnica ale już wewnętrzna, techniczna a tutaj zrozumiałem, że koledzy podziwiają różnice zewnętrzne :).

Piękny egzemplarz, gratulacje! Nie jestem fanem czerwonego koloru ale dla Rosso Competizione daje okejke ;)

maxspeed198 napisał:

jest też trochę grubsza i ma inny kształt dolnego ramienia, generalnie w dłoniach lezy swietnie, aż nie chce sie ich zdejmowac :) perforowana skora na "za pietnascie trzecia" jest przy opcji sportowej kiery i galki (kod 321). Dobra wiadomosc jest taka ze identyczna kiere i galke z perforacja i obszyciem mozna miec juz w Businessie za doplata jedynych 500 zl - warto, w Veloce Ti pewnie w standardzie. Bez tej opcji grubosc i ksztalt jest taka sama, nie ma tylko nitki i perforacji.

Brakuje tylko czerwonego startera na kierownicy :) I może żeby trochę lepiej brzmiała :D
No kurde, czerwony przycisk to naprawdę mogliby dać do Veloce Ti.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

świetna !! zazdroszczę;) ma tu wszystko co potrzeba, jedynie jak ktos wyzej wpsomnial mogli by cos zrobic z tym wydechem zeby byl bardziej agresywny .

Dobrze, że dopiero teraz w innym wątku podlinkowałeś, a ja ją przoczyłem, bo inaczej byłbym wkurzony już od października, że da się wziąć szklany dach do Veloce Ti. Piękna sztuka! I ta czerwona nić, poezja.

I gałka zmiany biegów nie wygląda jak tanie dildo, tak jak w mojej Veloce Ti...

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót