• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Alfa Romeo Giulia 2.0 200KM dyfuzor+wydech jaki?

LuckyMan

Nowy
Auto
Giulia 2.0 200HP
Witam chciałbym zmienić dyfuzor i wydech w Giuli. Aktualnie jest zwykły zderzak z jedna rurą. Chciałbym aby były przynajmiej 2 rury, tylko mam problem ze zderzakiem czy da się zamontować sam dyfuzor od veloce ewentualnie czy jest jakiś zamiennik co pasuje ? Myślałem żeby zalozyc wydech ragazzona dwie rury.
Wpadłem jeszcze na takie coś ma ktoś może filmik jak chodzi ten wydech przy przyspieszaniu Screenshot_2022-08-04-10-42-08-64_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Amortyzatory
Powrót