• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Alfa Romeo 166 progi

Auto
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Witam wszystkich. Szukam na forum, w internecie obdzwoniłem sklepy. Czy ktoś z forumowiczów orientuje się gdzie można kupić zestaw naprawczy progów zewnętrznych ew. nadkola do AR 166. W Inter Cars powiedzieli mi ,że mieli kiedyś w cenie 260 zł ale obecnie brak.A może ktoś posiada zdrowa karoserie i zechce wyciąć i sprzedać. pozdrawiam

Niestety nie mylę się.Ta rzecz jest nie do kupienia już....od dawna.

Kolego to Ty się mylisz ;) w ciągu miesiąca były na stanie takie progi ;) są zamówione dowiaduj się w ciągu 2 tygodni powinny się pokazać w IC ;)

A to ciekawe.Ostatnio ktoś też pytał się o progi i żadnej informacji n/t nie było,że takowe coś występuje.

Może najpierw ktoś kupi i dopiero pisze że są :sarcastic: tak jak motogold pisze chętnych jest trochę tylko jakoś u nikogo nie widziałem tych nowych :sarcastic:

Tylko ciekawo czy da się je w ogóle dobrze spasować. Bo z zamiennikami to wychodzą czasem różne rzeczy:)

To już osobna kwestia. Na pewno lepiej niż rzeźbić z kawałków. Ale przecież pytań o progi było dużo. Tematy też były a na forum nie widziałem ani jednego który by kupił te rzekomo dostępne progi :) zobaczymy, może tym razem :)

Marek jak chcesz zrobię Ci fotkę z progiem do 166 może wtedy uwierzysz ;)

Mi to rybka :sarcastic: potwierdzam tylko obawy motogold`a ponieważ na forum nikt się nie chwalił że kupił te progi a przecież chętnych było dużo. Jakoś wtedy się nie oferowałeś :)

poprostu nie siedzę na forum 23h na dobę i nie przeglądam wszystkich tematów ;) ok miesiąca temu sprawdzałem koledze i były dostępne ;) na dzień dzisiejszy są zamówione czekamy na dostawę ;) jak tylko się pojawia dam znąć ;)

To dobrze,że takowe są.Ostatnio właśnie ktoś wklejał fotki z remontu u spawacza takowych i mało ciekawie to wyglądało,po tym spawaniu.

Reperaturki sam widziałem kiedyś na alegro nawet linkowalem. Kto poszuka ten znajdzie moj post

wysłane z WC

Tym bardziej,że do 2000 te progi leciały nagminnie.Też kiedyś szukałem do swojej z 99 i nie mogłem znaleźć,tylko używki z wycięcia były i też na początku swojej przygody z AR 166 o nie na forum pytałem.Więc stąd moje zdziwienie,że jednak są dostępne.

ale te progi to nie są w 100% pasujące do naszych 166 to wyglądało jak na prywatną manufakturę, brakowało otworów na spinki do listw nad progowych.

koledzy progi właśnie się pokazały ;) spieszyć się bo są tylko 2 lewe i 2 prawe ;)

To jak ktoś kupi to niech wrzuci chociaż zdjęcia jak one w ogóle wyglądają i czy właśnie mają otwory na spinki.

Amortyzatory
Powrót