• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Alfa Romeo 166 2,4 JTD rok 2000

kefirek90

Nowy
Auto
Jest: AR 156 SW 1,9 16V 140 KM była AR 166 2,4 JTD 2000r
Witajcie ! o to moja druga Alfa w życiu (pierwszej nie zdążyłem pokazać bo miałem ją tylko 2 tygodnie).

Troche info o mojej belli.
Kupiona była w Jadownikach woj. Małopolskie dnia 14 grudnia 2009 roku.
Przebieg przy zakupie miała 201 tys km..
Zakupiłem jej felgi 17" na lato , sami oceńcie czy ładne. Oraz buty z przodu 215/55 a z tyłu 245/45.. Zimą Alficzka buja się na oryginalnych 16" od AR.
Powoli wymieniam w niej wnętrze aby doprowadzić ją do stanu "jak nowa". na razie dostała siwe skóry, bo był bardzo brzydki welur..
Środka więc nie pokażę bo jeszcze projekt nieskończony :)

o to kilka zdjęć z sesji którą przeprowadził MRUTYNA , hmm z pomocą PiteR'a ;]

link do albumu: http://img339.imageshack.us/g/80681279.jpg/
pozdrawiam :)

Skąd ja znam tego brzydala :D:D Zdjęcia miód malina i czekam na fotki ze środka, bo wygodnie to się w nim siedzi ;)
Pozdro krakusie :P

Zapytam z ciekawości... Dlaczego z przodu masz wąskie balony, a z tyłu szerokie papciochy założone? Przekomicznie i średniawo to wygląda... Same felgi są ciekawe i pasują do tego auta, które nawiasem mówiąc nie podoba mi się za grosz (jak ktoś z tego forum trafnie ujął - wielka kolumbryna za mini oczkami z przodu).

bo z tyłu podobają mi się takie szerokie gumy, a z przodu szersze niż 225/45 nie wejdą, a że miałem dostęp do tych co mam kupiłem i założyłem te.

wg mnie Alfa 166 jest najpiękniejszym modelem, ale o gustach się nie dyskutuje ..

Bardzo ładna zadbana sztuka tylko dziwne te gumy. Pozdro

Kefir, nie za duża ta nalepka alfaclubu na klapie?
a alfiszon fajny, czekam na skórki. Pochwalisz się na spocie w BB nie?:D
No i czemu Cie nie było na spocie w krk tydz temu?

fajno fajno ale nie wiem dlaczego u ciebie z przodu nie pasuja opony 245 /45/17 ja na takich smigam Pozdrawiam

doczepiliście sie tych opon...brak innych problemów?? Przeciez seria przynajmniej u mnie ma 225/45 r17. Ja sam mam z tyłu szersze bo 235/45 r17 i tez sądze ze wygląda to super.
Pozdrawiam kolegę z wyjazdu do Czech!!

bardzo ładna, wszystko pasuje do siebie.
gratuluje :)
jak sie jezdzi na takim kółku..?! :D

fajno fajno ale nie wiem dlaczego u ciebie z przodu nie pasuja opony 245 /45/17 ja na takich smigam Pozdrawiam
szalony, nei ma szans bo się nie miesi dalej opona, może mam inne ET felgi bo nie mam oryginałów
Fajne auto, na tych kapciach jedzie to w ogóle ?:D
a dlaczego ma nie jeździć ?

Pozdrawiam również ekipę z Czech :D

Dzięki za opinie ;) nie było mnie tyle czasu bo maturka była, heh

Amortyzatory
Powrót