• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

Alfa Romeo 166 2.0 V6 TB Super

G

Gino

Guest
No i stało się kupiłem AR 166 2.0 V6 Turbo Super w ślicznym kolorze Azzurro Nuvola z zacnym silnikiem V6 podciągniętym do 230 KM
icon_biggrin.gif

Oto szybka sesja zdjęciowa w plenerze jeszcze na zimowych kołach, 18" aluski już czekają na ocieplenie...
icon_wink.gif

Tak, tak to Bella Waldiego
icon_lol.gif

Pisałem wyżej 18" czekają na wiosnę :D

Załączniki

• felga.jpg
    felga.jpg
    16.7 KB · Wyświetleń: 691
Wiesz może ile mniej więcej poprzedniego właściciela wyniósł lifting przodu?

Pytanie to powraca jak bumerang, nie pytałem go. Generalnie nie rozmawiam o pieniądzach no chyba, że chodzi o interesy ;).
Spróbuj spytać Waldiego na Alfaclubie :)

Powiem ci że ciekawe auto ;] Ale nie wiem dlaczego ale jak dla mnie przedliftowa 166 jakoś ładniej się prezentuje, nowy przód zmniejsza optycznie jakoś to auto. Jakby nie było gratulacje posiadania V6, tylko teraz będziesz miał chłopie na własne życzenie kiedyś problem ;] Jak się raz wsiądzie do V6 to innego silnika się nie chce już ...

Powiem ci że ciekawe auto ;] Ale nie wiem dlaczego ale jak dla mnie przedliftowa 166 jakoś ładniej się prezentuje, nowy przód zmniejsza optycznie jakoś to auto. Jakby nie było gratulacje posiadania V6, tylko teraz będziesz miał chłopie na własne życzenie kiedyś problem ;] Jak się raz wsiądzie do V6 to innego silnika się nie chce już ...
Nie chcę innego tylko V-ka ;)

Piękne autko widziałam na żywo :) Waldi sprzedał swoją laleczkę nie wiedziałam

Piękne autko widziałam na żywo :) Waldi sprzedał swoją laleczkę nie wiedziałam
Trzymaliśmy to w tajemnicy do końca ale ile można :) Dziękuje za miłe słowa i powiem nie skromnie, że Bella faktycznie robi wrażenie ludzie zapominają na światłach, że jest zielone i trzeba jechać:eek: :D

Ni Gino, zaimponowałeś mi.
Piękna i szybka - taka właśnie powinna być Alfa.
Gratuluję, a tak z ciekawości jakie spalanie ma taki motor?
Pozdrawiam.
- Rafał

Ni Gino, zaimponowałeś mi.
Piękna i szybka - taka właśnie powinna być Alfa.
Gratuluję, a tak z ciekawości jakie spalanie ma taki motor?
Pozdrawiam.
- Rafał
Ok 14 l (wskazania kompa) ścisłe centrum. Zobaczymy jak będzie dalej początki wiadomo uciecha z jazdy i cięższa noga :D

No raz jeszcze gratulacje:) Cały czas mam wyrzuty sumienia ze to przeze mnie masz to V6:) Kurde prawdziwy Świr z Ciebie Stary hehehe

Zacne autko no i czekam na te 18" w końcu:)

Pzdr

No raz jeszcze gratulacje:) Cały czas mam wyrzuty sumienia ze to przeze mnie masz to V6:) Kurde prawdziwy Świr z Ciebie Stary hehehe

Zacne autko no i czekam na te 18" w końcu:)

Pzdr
Daj spokój tak naprawdę to powinienem Ci dziękować bo jak zobaczyłem Twoje cacko a zrobiłeś to z zaskoczenia to sobie powiedziałem o nie tak być nie może no i długo nie trwało i jest V-ka :D. Świr być może ale mi z tym dobrze i wolę ,,głaskać" Belle niż siedzieć oparty o bar przy piwie ;)
Pozdrawiam :)

Świr być może ale mi z tym dobrze i wolę ,,głaskać" Belle niż siedzieć oparty o bar przy piwie ;)

I to powinna byc myśl przewodnia prawdziwego alfaholika. Lepiej wsadzic kasę w belle i miec z tego korzyści, niż pic bez (żadnej) przyjemności.

Kolego Gino, super Alfunia i jeszcze ten przód od tej po lifcie, piękny lakierek, coure sportivo V6 i te alumki 18". Gratuluje świetnego wyboru super bryka :) :) :) Pozdrawiam i witam w gronie V6 :D

Amortyzatory
Powrót