Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Zdecydowanie lepiej się prezentuje teraz z tą ciemną felgą moim zdaniem.
A Eibachy są w planach, czy nie? Ja cały czas z tym walczę, ale podejrzewam jak się to skończy
Chętna na wspólne fotki dwóch Belli? Za miesiąc wybieram się w wasze rejony to można by coś pstryknąć.
To jak będę w okolicy to odezwę się na forum. Biorąc pod uwagę jakie macie tam kręte drogi to z miłą chęcią wybiorę się na przejażdżkę, a przy okazji coś tam się pogada i pstryknie
A co do auta... nie zakładaj Eibachów, bo i ja będę musiał![]()
Dziękuję, robię wszystko co w mojej mocy, żeby Kopciuszek się dobrze prezentowałHej Pati fajnie autko wygląda i pasują do całości ciemne felgi i ciemne scudetto.Myśle że całość dobrze się komponuje z kolorem karoserii.Mnie też namawiano na alu w graficie i lusterka w graficie ale moja Pani nie pozwoliła.Woli na jasno.Jeśli Tobie i Lukowi czas pozwoli możemy zrobić mini spota w waszej okolicy bo będę od 1-szego do 14go sierpnia w Wołkowyi.W zeszłym roku w wakacje widziałem się z Lukiem tylko na krótko po ciemku.
Pozdro z Łodzi![]()
Świetnie! W takim raz czekamy na informacjeoki jak będę już zakwaterowny w Wołkowyi na urlopie to dam znać przez forum
świetnie sie prezentuje to jasne wnętrze, taki powiew świeżościTaki widok codziennie rano i uśmiech z twarzy nie znika <3
Pokaż załącznik 196109
Pokaż załącznik 196110Pokaż załącznik 196111Pokaż załącznik 196115Pokaż załącznik 196113Pokaż załącznik 196114
Kopciuszek dziś wrócił z prania, kąpieli itd .już ostatnie zdjęcia na zimóweczkach
![]()
Gość się koło mnie przeparkowywal i się zachwial, motocykl poleciał i wbilo się lusterko, wylecialam z pracy jak poparzona po telefonie znajomej.No to teraz "cza" przytoczyć najbardziej bezsensowny i nielubiany przeze mnie slogan "patrz w lusterka, motocykle są wszędzie..." choć nie wiem w jakich okolicznościach to było. A tobie Pati współczuję, ale się wyklepie, doda turbolatexu i będzie git![]()