• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Alfa Romeo 159 SW by LukeMazur

I od razu wiadomo o co chodzi. xD

Piękne zdjęcia, piękna bella, a gdzie piękna właścicielka ? No ja się pytam!

Pogoda szaleje, jakieś śniegi, deszcze :D Na poprawienie humoru zaległe zdjęcia z ostatniej szybkiej sesyjki :)
Aż się prosi o Eibaszki :D

DSC_9350-2.jpg DSC_9363.jpg

fot. Own'e Style Photo

Piękne zdjęcia, piękna bella, a gdzie piękna właścicielka ? No ja się pytam!

Pilnuje swojego pięknego Kopciuszka :D

DSC_9367.jpg

Ostatnia edycja:
Zdecydowanie lepiej się prezentuje teraz z tą ciemną felgą moim zdaniem.
A Eibachy są w planach, czy nie? Ja cały czas z tym walczę, ale podejrzewam jak się to skończy ;)

Chętna na wspólne fotki dwóch Belli? Za miesiąc wybieram się w wasze rejony to można by coś pstryknąć.

Zdecydowanie lepiej się prezentuje teraz z tą ciemną felgą moim zdaniem.
A Eibachy są w planach, czy nie? Ja cały czas z tym walczę, ale podejrzewam jak się to skończy ;)

Chętna na wspólne fotki dwóch Belli? Za miesiąc wybieram się w wasze rejony to można by coś pstryknąć.

Nie ukrywam, że przemalowałam pod naciskiem Łukasza i jestem mu za to mega wdzięczna :) Eibaszki oczywiście będą, ale jeszcze nie wiem kiedy :D
A co do zdjęć to oczywiście, że tak ! :D Siostry z jednego podwórka się w końcu ponownie spotkają :D

To jak będę w okolicy to odezwę się na forum. Biorąc pod uwagę jakie macie tam kręte drogi to z miłą chęcią wybiorę się na przejażdżkę, a przy okazji coś tam się pogada i pstryknie :)

A co do auta... nie zakładaj Eibachów, bo i ja będę musiał ;)

To jak będę w okolicy to odezwę się na forum. Biorąc pod uwagę jakie macie tam kręte drogi to z miłą chęcią wybiorę się na przejażdżkę, a przy okazji coś tam się pogada i pstryknie :)

A co do auta... nie zakładaj Eibachów, bo i ja będę musiał ;)

Noo koniecznie daj znać :D

Obiecuje, że za miesiąc ich jeszcze nie będzie :D

Hej Pati fajnie autko wygląda i pasują do całości ciemne felgi i ciemne scudetto.Myśle że całość dobrze się komponuje z kolorem karoserii.Mnie też namawiano na alu w graficie i lusterka w graficie ale moja Pani nie pozwoliła.Woli na jasno.Jeśli Tobie i Lukowi czas pozwoli możemy zrobić mini spota w waszej okolicy bo będę od 1-szego do 14go sierpnia w Wołkowyi.W zeszłym roku w wakacje widziałem się z Lukiem tylko na krótko po ciemku.
Pozdro z Łodzi :)

Hej Pati fajnie autko wygląda i pasują do całości ciemne felgi i ciemne scudetto.Myśle że całość dobrze się komponuje z kolorem karoserii.Mnie też namawiano na alu w graficie i lusterka w graficie ale moja Pani nie pozwoliła.Woli na jasno.Jeśli Tobie i Lukowi czas pozwoli możemy zrobić mini spota w waszej okolicy bo będę od 1-szego do 14go sierpnia w Wołkowyi.W zeszłym roku w wakacje widziałem się z Lukiem tylko na krótko po ciemku.
Pozdro z Łodzi :)
Dziękuję, robię wszystko co w mojej mocy, żeby Kopciuszek się dobrze prezentował :)
A co do spotkania to pewnie, jak najbardziej jestem za :) w takim razie do zobaczenia !

:) oki jak będę już zakwaterowny w Wołkowyi na urlopie to dam znać przez forum

W sobotę odbyło się Bieszczadzkie Gran Turismo II, w którym udział wzięło 15 Alfek ! <3 Niesamowici ludzie i cudownie spędzony czas ! Kilka zdjęć z przejazdu:

DSC_0080.jpgDSC_0099.jpgDSC_0105.jpg13415443_1745074692377593_6028335033351849896_o.jpg13433241_1745077309043998_6943553425541680846_o.jpg13422423_1745077355710660_6573366432251130901_o.jpg13391612_1745078275710568_8503921761641241245_o.jpg13416887_1745080715710324_5345462466964120736_o.jpg13391480_1745081292376933_5449962193316439788_o.jpg

fot. Own'e Style Photo !

Godna ekipa i 9-tka prezentuje się świetnie :)
Po bieszczadzkich trasach to ja mógłbym tak codziennie jeździć ;)

323.jpg

Dodać odmłodzone 100k i lecimy dalej!

375.jpg

Prawie rok temu padł strzał w bok, to co by nudno nie było lecimy dalej. Tym razem zaatakowana przez motocykl, który nie odniósł żadnych uszkodzeń. Na szczęście trafiłam na bardzo uczciwego i porządnego gościa, co dziś przytrafia się nie często.

Ostatnia edycja:
No to teraz "cza" przytoczyć najbardziej bezsensowny i nielubiany przeze mnie slogan "patrz w lusterka, motocykle są wszędzie..." choć nie wiem w jakich okolicznościach to było. A tobie Pati współczuję, ale się wyklepie, doda turbolatexu i będzie git :)

No to teraz "cza" przytoczyć najbardziej bezsensowny i nielubiany przeze mnie slogan "patrz w lusterka, motocykle są wszędzie..." choć nie wiem w jakich okolicznościach to było. A tobie Pati współczuję, ale się wyklepie, doda turbolatexu i będzie git :)
Gość się koło mnie przeparkowywal i się zachwial, motocykl poleciał i wbilo się lusterko, wylecialam z pracy jak poparzona po telefonie znajomej.

Wysłane z mojego HTC Desire 620G dual sim przy użyciu Tapatalka

Po pierwsze co ty robisz jako studentka że takie przebiegi trzaskasz? ;p
a po drugie do podjedź do Onyxu w Rzeszowie, bo widzę że lakier nie pękł, to może dadzą radę wyprostować bez malowania, a i cały zbieg nie potrwa dłużej niż parę godzin ;)

Amortyzatory
Powrót