• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

alfa romeo 159 Kraków Prośba

krystek590

Nowy
Auto
audi
Witam po raz drugi. Jako, że w pytaniu o ostatnią alfe nie dostałem odpowiedzi i przedłużył mi się wyjazd w ramach oględzin to auto zostało sprzedane. Mam do was drugą prośbę i mam nadzieje że ktoś się zainteresuje tematem lub może nawet ktoś oglądał ten samochód. Interesuje mnie ta oto alfa:

http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-C34148578.html

Samochód dosyć dobrze doinwestowany bo świeżo po wymianie rozrządu i dołożeniu kompletu tłumików dedykowanych ultera, a w niedawnym czasie zawieszenia(amortyzatory, sprężyny, wahacze, tuleje), tarczy hamulcowych i klocków, serwis klimatyzacji z wymianą sprężarki, wszystkie płyny i filtry, koło pasowe, nowe opony zimowe 17, zrobiona geometria kół, akumulator i pare innych, wszystko potwierdzone fakturami i wpisami do książki. Ogólnie przebieg sie pokrywa analizujac serwis i książke. Sprzedawca bez problemu udostepnia wizyte w ASO.

Czy ktoś jest się w stanie wypowiedzieć na temat tego samochodu? Ktoś oglądał lub ma zamiar?

Ostatnia edycja:
Jak chcesz mogę podjewchać obejrzeć to auto. Daj znać, ew. pisz na pw. Autko wygląda fajnie. A daleko masz? Jakby co można od razu podjechać tym autem do warsztatu, by porządnie sprawdzili, jeśli okaże się warte.

Amortyzatory
Powrót