elgritone
Nowy
- Auto
- 916 / 939 / 955
Ile do skrzyni wchodzi?Lepiej AR9100 do skrzyni wlej. To działa![]()
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Ile do skrzyni wchodzi?Lepiej AR9100 do skrzyni wlej. To działa![]()
17mm. Jak będą ok na tyle to zamawiam na przód 20mm.Jakie w końcu zamówiłeś? Moje też czekają na założenie od jakiegoś czasu, ale jakoś nie ma kiedy się za to zabrać![]()
DziękujęM14x1,5![]()
Zimmerman sport + Galfer....Teoretycznie to może być źle dobrany zestaw (tworzywa, z jakich wykonano tarcze i klocki). Te rysy powoduje brud, który dostaje się między klocek a tarczę, na to nic nie poradzisz.
Heh wiemElegancko
Wysłane z mojego HTC One_M8 dual sim przy użyciu Tapatalka
Niestety to już dawno nie prawda. Teraz raczej jest odwrotnie, bo nieautoryzowane zakłady muszą dbać o renomę, żeby mieć klientów, a ASO klientów będzie miało zawsze (chociażby tych z gwarancją).Jesli ktoś łudził się jak ja, że płacąc za usługę w ASO, płaci się za jakość..