[159] Alfa Romeo 159 2.2 JTS 2006 r

moto21

Nowy
Auto
Alfa Romeo 159
Witam w końcu znalazłem chwile aby wrzucić parę fotek na szybko :) Z góry przepraszam za jakość zdjęć fotografem nie jestem a i zwykłym telefonem owe zdjęcia zrobione zostały :) Pokrótce AR kupiona za zachodnią granicą w dosyć dziwny sposób mianowicie od dawna byłem wręcz napalony na 159 po wyśmienicie spędzonym czasie 3 lata z 156 przyszedł czas aby wrócić do Alfy i tak też się stało . Pewnego pochmurnego dnia siedząc przy biurku popijając kawę przeglądając ogłoszenia diesel diesel 1.9 diesel diesel (nie mam nic do diesla ale moim zdaniem AR powinna jeździć na etylinie) pierwszy właściciel niemieć płakał do granicy itd itp mym oczom ukazała się właśnie ta Bella 2.2 benzyna no po prostu miodzio szybki telefon do brata przesłanie linka po 2 godzinach auto znikło z aukcji a właścicielem byłem Ja:) i przyszedł czas oczekiwania na auto
po dwóch tygodniach auto stoi przed domem jeździ się wyśmienicie silniczek miło mruczy w ogóle jest po prostu zaje......sta :) Jak już wspominałem fotki robione na szybko jeszcze na żółtych tablicach ale lada dzień przyodzieje normalne, mam parę pomysłów jak jeszcze ją upiększyć ale to z czasem :) Mam nadzieje że uda mi się w niedługim czasie wrzucić więcej fotek

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Załączniki

• DSC_0151.jpg
    DSC_0151.jpg
    111.5 KB · Wyświetleń: 297
  • DSC_0153.jpg
    DSC_0153.jpg
    140.1 KB · Wyświetleń: 314
  • DSC_0154.jpg
    DSC_0154.jpg
    105.1 KB · Wyświetleń: 287
  • DSC_0155.jpg
    DSC_0155.jpg
    87.5 KB · Wyświetleń: 280
  • DSC_0158.jpg
    DSC_0158.jpg
    141.7 KB · Wyświetleń: 305
  • DSC_0160.jpg
    DSC_0160.jpg
    108 KB · Wyświetleń: 289
  • DSC_0161.jpg
    DSC_0161.jpg
    64.3 KB · Wyświetleń: 64
Piękna ale pokaż kotku co masz w środku :P
Zacznij może od znaczka na masce :)

Piękna sztuka, dbaj o silnik a będziesz go użytkować bezawaryjnie.
Wpadaj na czwartkowe spoty pod narodowy :)

Taaa, znaczek najważniejszy :P

Łańcuch rozrządu w jakim stanie? :)

Znaczek już zamówiony :) a co do Łańcucha szczerze to nie wiem przebieg na liczniku to 138 tyś gdy miała 120 przeszła kapitalny przegląd muszę przetłumaczyć co oni tam porobili bo mam faktury i inne jakieś pierdoły:)

Ładna. Bardzo podobaja mi się sedany w tym kolorze ;-)

Wysłane z mojego Venue 7 3730 przy użyciu Tapatalka

Fajny silnik. Ciągnie naprawdę jak gruby diesel i przy tym nie klekocze:)

e tam znaczek, e tam łańcuch !!! FELGA bo ta to sie nadaje tylko na zime:P

e tam znaczek, e tam łańcuch !!! FELGA bo ta to sie nadaje tylko na zime:P

Tak się zastanawiałem na felgami mam zamiar założyć 17 ale szkoda mi opon bo są praktycznie nowe zastanowię się bo mam jeszcze 2 komplet na zimę również 16 i chyba te zimowe zechce sprzedać a w zamian kupić właśnie 17

A tak pyzatym to morda mi sie cieszy ze takie dobre wrażenie auto sprawia odnośnie Narodowego ciężko będzie mi przyjechać bo przeważnie w tygodniu jestem na Lubelszczyźnie do Wawy przyjeżdżam przeważnie w piątki ale i czasami czwartek sie trafi :)
Co do silnika faktycznie ciągnie jak gruby diesel a jego dźwięk to po prostu symfonia 185 koni

A tak pyzatym to morda mi sie cieszy ze takie dobre wrażenie auto sprawia odnośnie Narodowego ciężko będzie mi przyjechać bo przeważnie w tygodniu jestem na Lubelszczyźnie do Wawy przyjeżdżam przeważnie w piątki ale i czasami czwartek sie trafi :)
Co do silnika faktycznie ciągnie jak gruby diesel a jego dźwięk to po prostu symfonia 185 koni

Daj znać jak się będziesz wybierać, to zabiore moja berline grigio titanio - na pewno spodoba jej się towarzystwo ;-)

Wysłane z mojego Venue 7 3730 przy użyciu Tapatalka

Poszperałem torche i znalazłem na razie jedno zdjęci ale wiem że mam więcej o to jest moja pierwsza i nie zapomniana AR 156 1.6 TS 1999 czerwona jak przystało :)
a dalej Saab 9-3 z którym zdradziłem czerwoną ślicznotkę ;)
attachment.php
attachment.php

Załączniki

• P1000083.jpg
    P1000083.jpg
    144.5 KB · Wyświetleń: 152
  • DSC_0084.jpg
    DSC_0084.jpg
    172.4 KB · Wyświetleń: 146
Amortyzatory
Powrót