moto21
Nowy
Witam w końcu znalazłem chwile aby wrzucić parę fotek na szybko
Z góry przepraszam za jakość zdjęć fotografem nie jestem a i zwykłym telefonem owe zdjęcia zrobione zostały
Pokrótce AR kupiona za zachodnią granicą w dosyć dziwny sposób mianowicie od dawna byłem wręcz napalony na 159 po wyśmienicie spędzonym czasie 3 lata z 156 przyszedł czas aby wrócić do Alfy i tak też się stało . Pewnego pochmurnego dnia siedząc przy biurku popijając kawę przeglądając ogłoszenia diesel diesel 1.9 diesel diesel (nie mam nic do diesla ale moim zdaniem AR powinna jeździć na etylinie) pierwszy właściciel niemieć płakał do granicy itd itp mym oczom ukazała się właśnie ta Bella 2.2 benzyna no po prostu miodzio szybki telefon do brata przesłanie linka po 2 godzinach auto znikło z aukcji a właścicielem byłem Ja
i przyszedł czas oczekiwania na auto
po dwóch tygodniach auto stoi przed domem jeździ się wyśmienicie silniczek miło mruczy w ogóle jest po prostu zaje......sta
Jak już wspominałem fotki robione na szybko jeszcze na żółtych tablicach ale lada dzień przyodzieje normalne, mam parę pomysłów jak jeszcze ją upiększyć ale to z czasem
Mam nadzieje że uda mi się w niedługim czasie wrzucić więcej fotek
po dwóch tygodniach auto stoi przed domem jeździ się wyśmienicie silniczek miło mruczy w ogóle jest po prostu zaje......sta