• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Alfa Romeo 156 Selespeed

Samochód bardzo ładny:-) tylko daj zdjęcia lepszej jakości bo tu słabo widać:P

Mam ten samochod od lipca zeszlego roku i "odpukac" wszystko dziala w 100% sprawnie. Skrzynia zmienia biegi glatko i nie ma wyciekow. Znajomy, ktory mial 156 z ta sama skrzynia, na poczatku ostrzegl mnie zebym jak najmniej bawil sie tymi guzikami na kierownicy i ogolnie zebym, (jezeli nie musze) nie jezdzil na sekwencji, tylko na penym automacie. Pamietaj "Im mniej bedziesz grzebal w tych biegach, tym lepiej" tak powiedzial. Po miescie praktycznie caly czas jezdze na tej opcji CITY. Recznie redukuje tylko na szybkich drogach, gdzie automat robi sie (jak dla mnie) lekkim mułem. Wszystkie auta sie psuja, wiec to tylko gadanie ludzi, ktorzy takiego czegos nie mieli. Swoja droga to naprawde fajna rzecz, cieszy!!!

Felga robi swoje, 18" to już bardzo sporo (jak na polskie realia oczywiście). Bardzo ładnie się prezentuje, ale Selespeeda nigdy bym nie kupił.
Pozdrawiam.
- Rafał

Pozdrawiam kolejne Sele

Amortyzatory
Powrót