• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[156] Alfa romeo 156 1.9jtd

Marcin25

Nowy
Auto
Była AR 156 fl sportwagon 1.9 16V 140KM i AR 156 1.9 8v 105KM a teraz AR 159 sportwagon 1.9 jtdm 8v
Oto moja bella rocznik 1998 silnik 1.9 jtd 105km.Prosze koledzy o opinie i jakies wskazówki co w niej zmienic zeby była ładniejsza.Pozdrawiam

Załączniki

• IMG_1484.JPG
    IMG_1484.JPG
    146.3 KB · Wyświetleń: 331
  • IMG_1485.JPG
    IMG_1485.JPG
    165.9 KB · Wyświetleń: 353
  • IMG_1491.JPG
    IMG_1491.JPG
    150.1 KB · Wyświetleń: 286
  • IMG_1492.JPG
    IMG_1492.JPG
    121.6 KB · Wyświetleń: 308
  • IMG_1494.JPG
    IMG_1494.JPG
    157.4 KB · Wyświetleń: 255
Oto moja bella rocznik 1998 silnik 1.9 jtd 105km.Prosze koledzy o opinie i jakies wskazówki co w niej zmienic zeby była ładniejsza.Pozdrawiam
Witaj. Ja na Twoim miejscu pozbyłbym się tych pseudo nakładek progowych. Można kupić na forum oryginalne na wzór Cadamuro jeżeli już masz zderzak przedni Cada.
I co ta za plama na kokpicie ?
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
ta plama była juz jak kupiłem belle.a moze masz jakis namiar na takie nakładki albo jakies inne które by pasowały do tego zderzaka i ile one kosztuja? pozdrawiam

Też bym się pozbył tych progów. Oczywiście założyłbym też soczewki ;) Patrz jak by wyglądała Twoja Alfa na soczewkach
IMG_1617.JPGIMG_1589.JPG

A nakładki progowe znajdziesz na forum. Mariusz z AutoDs sprzedaje takie.

a jakies inne nakładki oprócz tych polecacie?

Drodzy koledzy w ostatnim czasie zmieniłem pare rzeczy w mojej alfie.Zamontowałem nakładki cada na progi od kolegi R156 z forum troche nie pasowały ale po paru przeróbkach i zabawie z włóknem szklanym udało mi sie je dopasować. Zmieniłem alufelgi na 17 opony 225/45 a te co miałem zostana na zime.bella.JPG

powiem szczerze, ze mi duzo bardziej odpowiada oryginalny zderzak, oryginalne progi i oryginalne fele.
ale targedii tez nie ma i jak to mowia, najwazniejsze, zeby wlascicielowi sie podobalo ;)

Szerokosci!

Ten zderzak jest tragiczny. Oryginal zamontuj. Koeztuje grosze. A jak juz zmieniac to na zderzak z gta.

Tapatalk.

Jest lepiej ale jak kolega wyżej napisał, oryginalny zderzak i będzie ok. Ogarnij jeszcze środek...

a dla mnie jest ok :) ladne to nowe fele.
Z tylem taraz cos trzeba podzialac, bo boki i przod masywne a dupa goła :)

no własnie niewiem co z tyłem podziałac:P

nie zmieniaj przodu, albo moze zmien i po kosztach sprzedaj mi zderzak :) :P

Nie zmienie przodu bo mi sie podoba:P

no to kombinuj teraz z tylem w takim razie :) mi tez sie Twoj przod podoba :)

Tył cada mi sie troche nie podoba i niewiem co innego mógłbym zamontowac:)

no gta jak najbardziej;)tylko jaki to koszt mniej wiecej?

Amortyzatory
Powrót