Lukasz A.
Moderator
Dobreeee heheeheh
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pierwszy w Warszawie dostarcza prąd do domów, drugi celem oszczędności wyłącza pół silnika kiedy nie potrzeba pełnej mocy![]()
Mercedes też to ma? Na pewno rozwiązaniem tym dysponuje JEEP i nazywa się HEMI![]()
Nie wiem co jest przyczyną nie pracującego czasem cylindra.
Moja idzie równo aż do 7000 tysięcy obrotów. Wiem tylko że wałki są od 3,0 QV ale ile to dało koni nie mam pojęcia. Minusem jest słaba elastyczność jak na V6 ale jak auto przekroczy 4000 obrotów to na 1 a nawet 2 biegu kręci kołami bez bawienia się sprzęgłem. Rafał we Włoszech V6 jest ciężko znalezć przez ich podatki powyżej 2,0 litrów.ogarnę parę rzeczy i pojadę na hamownie.
Moja idzie równo aż do 7000 tysięcy obrotów. Wiem tylko że wałki są od 3,0 QV ale ile to dało koni nie mam pojęcia. Minusem jest słaba elastyczność jak na V6 ale jak auto przekroczy 4000 obrotów to na 1 a nawet 2 biegu kręci kołami bez bawienia się sprzęgłem. Rafał we Włoszech V6 jest ciężko znalezć przez ich podatki powyżej 2,0 litrów.
chyba jeszcze lepiej 7500i "nasza" ma odciecie powyżej 7000 chyba coś koło 7200![]()
chyba jeszcze lepiej 7500
nie kręcą tylko kreCIbo to już jego alfa, a moja była
możliwe że nawet do 7500, pamietam ze na dwojce odciecie miała prawie przy 120
![]()
Podobno kręcenie powyżej 5500 nie jest za specjalne zdrowe dla tego silnika.
U mnie kręcenie powyżej 5500 obrotów ma sens bo ona ciągnie równo aż do odcięcia.nie tyle nie jest zdrowe co swego czasu chyba Grzesiek pisal na ik@rze, że to nie ma sensu bo nic nie daje, przy zachowaniu std setupu![]()