Alfa Romeo 155 2.0TS 8v

jacoff

Nowy
Auto
164 QV 24V '93, 164 Super TB '96, 166 2.5V6 '98, 155 2.0TS 16v '96
Witam,
po nieudanych poszukiwaniach ladnej 164... trafilem na naprwde zadbany egzemplarz 155
To moja trzecia alfa, ale pierwsza 155.
Poki co fotki ogloszeniowe... jak tylko zrobie swoj wkleje do watku.

udalo Ci sie znalezc dobrze utrzymany egzemplarz....gratuluje...bella ladniutka,niech sprawia wiele radosci...pozdrawiam :mrgreen:

Ta alfa mobilizowala mnie do pracy w anglii...To wlasnie na nia zarabialem. Niestety tyle nie zarobilem. Ciesze sie ze trafila w rece alfaholika :wink: Wracam do PL w poniedzialek i zaczynam rozgladac sie za AR33 :D

No no klasa autko i śliczne wnętrze aż żal wsiadać do środka :mrgreen: . Normalnie miód - malina.

Super Alfa dbaj o autko na pewno ci się odwdzięczy super jazdą
gratulacje <hello>

Faktycznie, wyglada jakby miala nie za ciezkie do tej pory zycie. Gratulacje wyluskania autka.

Alfa rok temu przyjechala z wloskiej ziemi.
Uzytkowana w Polsce przez kobiete. Zadbana ale nie serwisowana: olej przepalony, filtry nie zmieniane (juz wymienione) itp
Realny maly przebieg 155 tys :D

Tomek G. napisał:
Ta alfa mobilizowala mnie do pracy w anglii...To wlasnie na nia zarabialem. Niestety tyle nie zarobilem. Ciesze sie ze trafila w rece alfaholika :wink: Wracam do PL w poniedzialek i zaczynam rozgladac sie za AR33 :D

Nadal chodzi mi po glowie kolejna w moim zyciu 164, wiec moze kiedys trafi w twoje rece.
Pozdrawiam

jacoff napisał:
Nadal chodzi mi po glowie kolejna w moim zyciu 164, wiec moze kiedys trafi w twoje rece.
Pozdrawiam
A, dziekuje :mrgreen: Mam nadzieje ze będę miał wtedy wystarczająca kwotę. Bo właśnie 155 z tym silnikiem i z tym wnętrzem to moje marzenie
A tak poza tematem, czy twoja R5 turbo nie gościła kiedyś na allegro?

Kiedys dawno temu niestety goscila.... i niestety w zeszlym roku znalazla nowego wlasciciela
pozdrawiam

Ta 155 jest moja od jakiegoś czasu:D:D:D Jacoff kupił 166;) i później jeszcze drugą 166:P pozdrawiam

Grzesiu... nie odgrzewaj starych kotletów ;)

Amortyzatory
Powrót