[155] Alfa Romeo 155 2.0 8v 1994r

Czemu sprzedajesz?

Małymi kroczkami do przodu- mam druga 155 jakby co, ale nie ukrywam że fajnie by było mieć V6 albo Q4. Albo coś jeszcze fajniejszego ze stajni AR[emoji6] niestety narazie nie mam miejsca i $$$ żeby sobie garażować 8v, 16v, V6 i Q4.
Po drugie- mogę sprzedawać w nieskończoność [emoji6] nie liczę na szybki deal[emoji6]

Miałem kiedyś 155 po lifcie. Piękne i dobre auto. Pozdrawiam.

Letni przegląd zrobiony.
Hamulce przejrzane, zmieniliśmy we wszystkich zaciskach odpowietrzniki+nowy płyn. Dałem tez profilaktycznie nowa pompkę hamulcową pod pedał.
Nowe linki ręcznego- jedna się niestety zastała.
Wleciał świeży olej i filtr.
Zmieniłem też 2 gumy na wydechu bo już lekko sparciałe były.
Przegoniłem ją trochę po różnych trasach w okolicy- nawet dobrze jeździ :D na drugi biegu 80 km/h a na trzecim 120 km/h :) daje radę staruszka.

Z mechaniki to został tylko jeden czujnik oleju z którego sączy się olej- przez jego środek wypływa.

Przełożyłem juz seryjne wnętrze z dywanem w lepszej formie- wszystko oczywiście wyprane. Pod kierowca i pasażerem za nim nowe wygłuszenie z pianki kauczukowej.

Misja skończona ;) Auto na sprzedaż- cena wyjściowa 9000 zł.
Zapraszam do hejtowania ;)

Niestety nikt nie chciał alfy za uczciwe pieniądze ;) wiec pozostaje zgonić przypadkowemu nabywcy za niską cenę!!!

5000 zł na stalowych zimówkach.
Do zrobienia łożysko prawy przód. Poza tym bez zmian, jeździ aż miło.

Nie mam jej gdzie garażować w okresie zimowym.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

2 lata między postami. Poszła za te 5k? To może ta co była wystawiana na portalach i chyba też na FB (z Podkarpacia)?

Amortyzatory
Powrót