bajtek5
Nowy
Myślę, że wątek grubości lakieru możemy uznać za zamknięty. Każdy ma inne doświadczenia i wrażliwość.
Jestem niezwykle ciekawy jak wnętrze oraz fotele będzie wyglądać po renowacji, będę czekał na zdjęcia z niecierpliwością.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Myślę, że wątek grubości lakieru możemy uznać za zamknięty. Każdy ma inne doświadczenia i wrażliwość.
Poważne fundusze inwestowane w autko
Jeśli można wiedzieć, co planujesz zrobić z audio?
Daj znać jaki model radia Cię interesuje, albo jaką kwotę ,,chcesz'' na to wydać, a załatwię Ci to w dobrej cenie. W razie czego pisz na maila, z chęcią pomogę.
Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
Zgadzam się, na tych wizualizacjach prezentują się najlepiej.Zdecydowanie pierwsze!
Jeśli to musi być radio z nawigacją to rzuć okiem na GMS 6501. Cena radia 1599zł. Najwyższy model tej firmy. Polecam, bo radio ma bardzo dobrą jakość dźwięku, szybki interfejs i rozbudowany equalizer. Na pewno się nie zawiedziesz.Chciałbym się zmieścić w 2.000 Pln; radio 2 DIN, ramka + kieszeń, kamera cofania i montaż. Na dzisiaj mój faworyt to http://allegro.pl/clarion-nx302e-nawigacja-2din-bluetooth-mp3-usb-i5584434582.html, ale zamierzam skonsultować się z firmami wyspecjalizowanymi w audio.