Alfa Romeo 147 1.9 JTD M-JET

• Autor wątku Autor wątku Beny
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

Beny

Guest
Witam :)
Chcielismy Sie Przywiatac Ja Razem Z Moja Sliczna Bella ;) A Wiec Tak Od Niedawna Jestem Posiadaczem Slicznej Alfy 147 z koncowki 2003 roku :) Zakochalem Sie w tym samochodzie bedac na zlocie w Pszczynie, razem z moim kolegom ktory jest rowniez zarejestrowany na tym forum ( Pozdro Djemik :) ) Bella wyposazona jest w swietny silniczek o mocy 146 KM (jak Dla Mnie Az Za Duzo ;)) Mam Nadzieje Ze Nie Bede Mial Z Nia Problemow :) Ponizej Zamieszczam kilka fotek z sesyjki 147 vs 156 by Djemik hehe :)

Pozdrawiam i Czekam Na Komentarze :) Do Zobaczenia Na Drodze ! :) Pawel

Witamy kolejnego klekocika na naszym forum :D fajny exclusiv kolorek ;)

Śliczna Bella :) A Jak Sie Ladnie Prezentuje Razem Z Moja hehe :P :P :mrgreen: :mrgreen:

Witamy...Ladna Bella, sliczny kolorek i fajne felgi....
Pozdrw.....

Bardzo fajna i kolor super.
A co do tych 146 koni to przyzwyczaisz sie i będzie Ci mało

Sliczna :twisted: Super wygladaja te felgi, kolorek tez okej :wink: :wink: :wink:

sliczna dziewczynka...no i bella kolegi rowniez jesli moge zauwazyc...gratuluje :mrgreen:

felgi juz takie byly... To sa Rondell (chyba tak to sie pisze jak dobrze pamietam:P) 17 cali i oponki 215/45
Mozliwe ze ma 140ps poprzedni wlasciciel powiedzial ze 146... :)

Fajna! :-) Gratulacje i nie sie dobrze spisuje!
Beny, jak bedziesz mial to wklej jeszcze jakies foty ze srodka

a to nie jest czasem podłokietnik do 166 hm? możliwe że w 147 też są takie powinno dac się zamocować bez problemu bo widzę że chyba nie jest przyczepiany do fotela kierowcy tak jak to jest w 156 ...

super 147 obyś tylko cieszył się frajdą z jazdy :)

Amortyzatory
Powrót