• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Alfa romeo 147 1.9 16v

Auto
Alfa Romeo 146 1.9TD Alfa Romeo 147 1.9jtdm 16v
Witam, prosilbym o krotka opinie, jesli ktos jest w stanie ocenic autko po zdjeciach i informacjach pod nimi, prosilbym by napisal to tutaj :D Jestem mlody, ale alfa jezdze, i zamiar mam jezdzic ;) tak wiec chetnych prosilbym o opinie autka z linku, czy warto ogladac, gdyz do owego salonu mam az okolo 600km... Z tego co sie dowiedzialem, autko nie ma filtra DPF fabrycznie filtr nie byl zamontowany, od 1 wlasciciela, oryginalny przebieg, no i ponoc bezwypadkowa.

http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-6-m-cy-gwarancji-C30887918.html

p.s Pan z salonu powiedzial ze auto ma "Podzderzak" -.^ Co kolwiek to jest, niby chroni spod zderzaka... Widac to na glownym zdjeciu przed przednim kolem, pod zderzakiem, sa jakby 2 elementy odstajace, jeden to plama jakas drugi to ponoc wlasnie czesc tego Podzderzaka"" i z drugiej strony rowniez go widac... Wie ktos moze co to, i czy istnieje cos takiego?? Nie znam sie na tym za bardzo... :/

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót