Rafcio
Nowy
- Auto
- Ford Focus Kombi Duratorq
takie małem maleństwo. 145 z silniczkiem 1.4 TS z 2000 roku, pełne wyposarzenie. Ot taka zwykła alfa 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
asz kurcze, miało być prawie pełne wyposarzenie, ale ten pierwszy post był pisany pod wpływem emocji bo zaraz po zakupie włoszkiGary napisał:Rafcio pelnego wyposazenie to Ty w niej nie masz ale i tak jest fajna. Tylko, zeby nie obrazila sie na Ciebie za nazwanie jej zwykla ;-)
Skoro Tobie nawet logo AR w avatarze żyje, to czemu się dziwisz swojej Alfie :?: :wink: :mrgreen:Rafcio napisał:ogólnie moja włoszka żyje własnym życiem
No ba ja tam pracuje, w sumie nie dużo mi zostało ale zawsze, szkoda że zakykają ale płakać nie będeZet napisał:Na parkingu Elmotu robiłeś te zdjęcia?
No właśnie słyszałem że przenoszą linie na Węgry i do Meksyku, znajomy tam pracował ale się zawinął jakoś 2 lata temu. Ciekawe kto teraz będzie sponsorował rajd Elmot-RemyRafcio napisał:No ba ja tam pracuje, w sumie nie dużo mi zostało ale zawsze, szkoda że zakykają ale płakać nie będe![]()
No właśnie słyszałem że przenoszą linie na Węgry i do Meksyku, znajomy tam pracował ale się zawinął jakoś 2 lata temu. Ciekawe kto teraz będzie sponsorował rajd Elmot-Remy[/quote]Linie idą w świat, Korea i Węgry, kto taniej produkuje ten przetrwa a jak jest 150 fizycznych i 100 umysłowych to wiesz jak to jest... tanio nie ma prawa być a kryzys tylko przyśpieszył wszytko.Zet napisał:No właśnie słyszałem że przenoszą linie na Węgry i do Meksyku, znajomy tam pracował ale się zawinął jakoś 2 lata temu. Ciekawe kto teraz będzie sponsorował rajd Elmot-RemyRafcio napisał:No ba ja tam pracuje, w sumie nie dużo mi zostało ale zawsze, szkoda że zakykają ale płakać nie będe![]()