Alfa Romeo 145 - Świdnica

Rafcio

Nowy
Auto
Ford Focus Kombi Duratorq
takie małem maleństwo. 145 z silniczkiem 1.4 TS z 2000 roku, pełne wyposarzenie. Ot taka zwykła alfa ;)

alfa2nm2.jpg

alfa1tp8.jpg

alfa3li3.jpg

Żadna Alfa nie jest ot tak zwykła każda jest wyjątkowa i niepowtarzalna za to je Kochamy

Rafcio pelnego wyposazenie to Ty w niej nie masz ale i tak jest fajna. Tylko, zeby nie obrazila sie na Ciebie za nazwanie jej zwykla ;-)

Gary napisał:
Rafcio pelnego wyposazenie to Ty w niej nie masz ale i tak jest fajna. Tylko, zeby nie obrazila sie na Ciebie za nazwanie jej zwykla ;-)
asz kurcze, miało być prawie pełne wyposarzenie, ale ten pierwszy post był pisany pod wpływem emocji bo zaraz po zakupie włoszki :)

Oj ona ma swoje dni i nie ważne jak do niej mówie to i tak strzela fochami na lewo i prawo, jak wariator nie zaklekocze to mi się kontrolka ręcznego przy 100km/h zaświeci i zaraz zgaśnie, albo podświetlenie obrotomierza potrafi się "wyłączyć" na miesiąc po czym samo się włącza. ogólnie moja włoszka żyje własnym życiem :DDD

Rafcio napisał:
ogólnie moja włoszka żyje własnym życiem
Skoro Tobie nawet logo AR w avatarze żyje, to czemu się dziwisz swojej Alfie :?: :wink: :mrgreen:

Podobają mi się zadbane 145-tki.
Dobrej i bezpiecznej jazdy!
PS.
A blisko mojego domu stoi ponadgryzana i zapuszczona bella 145. Może włożyć jej za wycieraczkę kartkę "Kupię" i założyc przytulisko ;)

Rafcio napisał:
No ba ja tam pracuje, w sumie nie dużo mi zostało ale zawsze, szkoda że zakykają ale płakać nie będe :D
No właśnie słyszałem że przenoszą linie na Węgry i do Meksyku, znajomy tam pracował ale się zawinął jakoś 2 lata temu. Ciekawe kto teraz będzie sponsorował rajd Elmot-Remy

Zet napisał:
Rafcio napisał:
No ba ja tam pracuje, w sumie nie dużo mi zostało ale zawsze, szkoda że zakykają ale płakać nie będe :D
No właśnie słyszałem że przenoszą linie na Węgry i do Meksyku, znajomy tam pracował ale się zawinął jakoś 2 lata temu. Ciekawe kto teraz będzie sponsorował rajd Elmot-Remy
No właśnie słyszałem że przenoszą linie na Węgry i do Meksyku, znajomy tam pracował ale się zawinął jakoś 2 lata temu. Ciekawe kto teraz będzie sponsorował rajd Elmot-Remy[/quote]Linie idą w świat, Korea i Węgry, kto taniej produkuje ten przetrwa a jak jest 150 fizycznych i 100 umysłowych to wiesz jak to jest... tanio nie ma prawa być a kryzys tylko przyśpieszył wszytko.

No to mnie też bardzo ciekawi, mam nadzieje że rajd jakoś przetrwa. A zawsze miałem tak fajnie jak start odbywał się na zakładzie, można było kuzaja po plecach poklepać, pokręcić się wokół samochodów i nikt nie przeszkadzał bo nikt na teren zakładu nie ma prawa wstępu :D

Alfa już jest ze mną od dwóch lat i kto by pomyślał :) Chyba ze 3 czy 4 razy chciałem ją sprzedać ale jakoś nie mogę :P ostatnio trochę się przy niej pobawiłem, założyłem głośniki z tyłu, i nowy znaczek na maskę wpadł i takie tam pierdoły drobne :) na pewno jeszcze muszę trochę posiedzieć przy niej bo wariat (który już 2 miechy na biurku leży) wymaga wymiany, osłonę pod silnik wypadało by kupić bo już mam kolektor od spodu uszkodzony oraz całą miskę powyginaną i ogranicznik drzwi ale to się nie pali :)

PS apropo palenia, czy w 145/146 jest zegarek podświetlany? bo mnie w nocy wpienia że nie mogę godziny sprawdzić i muszę komórki zawsze szukać ;/

Amortyzatory
Powrót