• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

[145] Alfa Romeo 145 "Miętusek" - Klakierr

nie nowe, ale w malinowym stanie.
Punciak to najlepszy transporter na świecie.
105, ale w takiej cenie... że się naprawdę opłacało. Starczy jeszcze na wyjazd do TuneUp ;D

Pokusiłbym się o nowy pasek chociaż... Wymień sobie na nowe simmeringi, zwłaszcza od strony skrzyni, dopóki masz to na wierzchu.

Prace posuwają sie na przod, wszystkie simmeringi zmienione, kolektor wyczyszczony z syfu który zrobił tam egr.
Do przelożenia został rozrząd i pokrywa zaworów.

Szczęściarz :D "Miętusek" będzie śmigał aż miło .Powodzenia .

Będzie dobrze :D Nie mówmy o pieniądzach bo mnie już krew zalewa. Widzisz ile mnie kosztuje :confused: co chwilkę coś się pierniczy .

Wiem cos o tym. Ty chociaz nie dolewasz litra oleju co 1/2k (w zalezności jaki miala humor).

Plany:
Przeguby i łożyska,.
Wahacze
FMIC
chip

Nawet mi nie mów ,żebym miała jeszcze dolewać .W ciągu m-ca łyknęła ok. 1000 zł więc chyba już dość .
Chyba się dziś upiję ze zgryzoty.:cheers:Ja już nic nie planuję .
A Tobie życzę Powodzenia :)

Z silnikiem małe problemy, tak bywa, nic nie moge pomoc. Nie tracac czasu zajalem sie czym innym.
155.jpg

Ktoś zgadnie w czym rzeźbie? :D

W ciągu m-ca łyknęła ok. 1000 zł więc chyba już dość .

Jeżeli wierzyć Motostatowi to moja łyka na naprawy i części średnio 1000 PLNów miesięcznie, żeby tak chciała 1000 tylko raz na jakiś czas to byłbym w siódmym niebie ;)

Klakierr, podziwiam, szczerze. I tematy Twój i zieloo007 trzymają mnie jeszcze przy mojej Paskudzie. A dłubiesz... wygląda jak coś z bagażnika?

Jersey - to kup 164 i chociaż będzie "szacunek na dzielni" :p
Jak inwestowac, to w cos wyjatkowego.
Dokładnie plastik z bagażnika, na którym trzyma się roletka. W "nowym" brakowało mocowania, więc odciąlem je od starego, zniszczonego.

A ja cały czas zastanawiałam się z czego to jest ? nawet do swojej poszłam popatrzeć i nie wyczaiłam .
Z Ciebie to jest artysta :) a co dzieje się z tym silnikiem ?

Kabelki...
To wyciac to nie byl problem, ale to co pjciec zrobił na "nowym" przeszlo moje pojmowanie świata. Takiej rzeźby nigdy nie widzialem

Amortyzatory
Powrót