Alfa na cultstyle :)

Ładne, ładne :). Ale 75 fatalna ;// nie dość, że wszystko ma czerwone i ten nie dokońca spoko zderzak to jeszcze niezbyt pasujące felgi.

a to nie czasem nasz lukasik? :P

Ta 75 jest właśnie CUDOWNA a zderzak jest taki jaki powinien być " CUDO" EVO

radek155 napisał:
Chyba on ci to :)Może nagle wszyscy zapiszemy sioę na to foruym i je opanujemy pisząc tylko o Alfie?? hehehehehe

No to ślemy do kolegi lukasika foty niech zasypie im forum :mrgreen:

Mamy poprostu inny gust. Dla mnie totalny kicz i nie boje się powiedzieć, że przedni zderzak z evo z tą dokładką jest fatalny, jak ze "sklepu tjuningowego"....

Super,ale ten garaż z Alfami i ta ciemna Alfetta to jest rewelacja-cacuszko :shock:

Temat na tamtym forum zupełnie bez sensu, wrzucił ktos parę fotek satrych alf i co????????? Moim zdaniem alfa to ostatnie auto które można robić na culta :x

na tego"culta" to sobie można zrobić jakieś gulfy i inne gówna niemieckie... Alfa odpada.

A co to w ogole CULT? :D

u Leszka Trzeszczy.... Kanapa :P
a tam Siwy nieprzesadzaj.... każde auto ma coś w sobie Cultowego :mrgreen:

Kurczaczki, ale Wy narzekacie, a połowa z was by chciała zglebić swoją alfke i wstawić szerokiego kapcia i zrobić german style :x

Brzoza napisał:
Kurczaczki, ale Wy narzekacie, a połowa z was by chciała zglebić swoją alfke i wstawić szerokiego kapcia i zrobić german style :x
Bardzo, ale to bardzo wątpię.

Cult style. Ja znawcą nie jestem ale. Jest to robienie fur (już klasycznych) w 99% niemieckich pod klimat jakiejś epoki, z wyróżnieniem "tematu przewodniego". Tak bym to określił. Np picujesz trabiego ładujesz na bagażnik dachowy jakieś graty z demoludów. Bardzo kaleczę tutaj całą idęę ale mam nadzieje, że w bardzo szerokim zakresie oddaje o co chodzi. A akby co Google Twoim przyjacielem :mrgreen:

Siwy dobra sciema postawiłeś na nierównosci autko i wygląda jakbyś miał glebe :wink: ..a tak na serio nio to dobrze wygląda...z tą glebą.

Amortyzatory
Powrót