Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
tez miałem strasznie miekką, seryjne amortyzatory juz swoje przeszły i wymieniłem na nowe kayaba i jest o wiele lepiej. Mam jescze seryjne sprezyny wiec auto nie jest tak twarde jak bym chciał ale juz tak nie nurkuje
na wiosne planuje zamontowac sprezyny eibacha -30mm i mam nadzieje ze sie tez troche utwardzi.
Osłony silnika juz dawno nie mam
Mi wychodzilo ze amory mam z przodu na 74%(wymieniłem jak spadło do 65%) a z tyłu na 82%. Ale i tak byly cholernie miekkie. Na trzepaczce wychodzi tylko sprawnosc amora a nie jego twardosc.
Mi na tarce przed skrzyżowaniem przednie koła podskakują a na trzepaczce wyszło że wszystko wporzo. Głupi już jestem, bo właśnie chciałem kupić nowe amory ;//
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.