alfa gtv

adam555

Nowy
Auto
gtv
Witam wszystkich
Jestem tu nowy więc proszę o wybaczenie jeśli piszę nie w tym miejscu.
Poszukuję alfy gtv 2.0 lub gtv6 najchętniej po lifcie, do renowacji. Gdyby ktoś miał takowe autko lub chociaż namiary będę wdzięczny proszę o kontakt tel. lub sms 797644070

Pozdrawiam

W Rzeszowie przy warsztacie między Biedronką na Strażackiej a ul. Sikorskiego stoi czarne GTV Spider. W stanie "do renowacji".

kolega tu mówi o samochodzie z lat 80 , ty masz na myśli serię 916

Witaj,
2 dni temu wlasnie pozyskałem Aflette GTV, szukałem dobrych kilkanaście miesięcy... teraz w garażu czeka na rozpoczęcie prac. Powodzenia

- - - Updated - - -

Kundel znalazł dom :)

- - - Updated - - -

Witaj,
2 dni temu wlasnie pozyskałem Aflette GTV, szukałem dobrych kilkanaście miesięcy... teraz w garażu czeka na rozpoczęcie prac. Powodzenia

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

Witamy w gronie ! No to teraz niz tylko życzyć wytrwałości i dużo frajdy przy renowacji. Jakbyś coś potrzebował, daj znać, bo mam w swoich zapasach trochę części po GTV 2.0 i trochę podwójnych z GTV6 - w zależności w którą stronę bedziesz budował;)

Dzięki, pewnie się przyda, pierwsze co muszę zrobić (ale to trochę potrwa) to obedrzeć go z lakieru :).
Będę pamiętał o życzliwości :)

Ja juz 2 lata szukam ale albo za pozno znajde ogloszenie i jest nieaktualne albo za wrak ludzie chca kokosow bo to zabytek mimo ze lakier trzyma sie tylko rdzy i ogolnie stan oplakany

Ja juz 2 lata szukam ale albo za pozno znajde ogloszenie i jest nieaktualne albo za wrak ludzie chca kokosow bo to zabytek mimo ze lakier trzyma sie tylko rdzy i ogolnie stan oplakany

Tak to już jest, gdy blacha ćwiartka tył kosztuje 1,5 tys. Euro. Samochód trzyma wartość i to się nie zmieni raczej.
Teraz na OLX jest sprowadzona za 16tyś lub zrobiona za 43tyś....

Tak to już jest, gdy blacha ćwiartka tył kosztuje 1,5 tys. Euro. Samochód trzyma wartość i to się nie zmieni raczej.
Teraz na OLX jest sprowadzona za 16tyś lub zrobiona za 43tyś....

ta za 43 tys to jest chyba jakiś test rynkowy, bo ona jest wystawiana od czasu do czasu chyba już od 5-6 lat.. wtedy za ok 33tys ile pamiętam, potem niżej potem znowy wyżej.Nie widziałem jej z rok na ogłoszeniach.. Za 10tys EUR mozna znalezc juz fajny egzemplarz I serii zrobiony w DE lub F

Amortyzatory
Powrót