Alfa GTV 2000

• Autor wątku Autor wątku rivendell
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
ja przynajmniej nie rozpieprze takiej na pierwszym zakręcie :D :P trzeba umieć zapanować nad takim samochodem.

Żadna Alfa (prócz tych wyczynowych) nie została stworzona do tego żeby NON STOP jeździć na maxa..... więc ja jeżdże normalnie - przepisowo ( z tych i innych względów...) a jak widze że naprawde można i Alfa ma dobry dzień to czasami sprawdze gdzie są granice przyczepności i wytrzymałości wozu....

Więc Kuba jeszcze pare lat lub kilka kolejnych kraks (czego Ci nei życze oczywiście) i też będziesz miał inne podejście do jazdy ;)

A ty co mi tak wrzucasz, przecież ja ci nic nie miłego nie powiedziałem. Po prostu jakoś nie widzę ciebie w nowszej Gtv bo zawsze mi się kojarzysz z jakimś youngtimerem jak 33 (np.GTV6). I nie wiem czemu wypisujesz takie bzdury jak bym był jakimś sadystą samochodów. A wypominanie mi tego, że wypadłem z drogi nie jest miłe, jest dla mnie traumą i przykrością która mi się przydarzyła, częściowo z mojej winy to fakt. Nie byłeś przy tym więc uspokój się. W sumie szkoda pisać bo ja nie mam nic sobie do zarzucenia tylko mi przykro że takie coś piszesz na forum ogólnopolskim ... I przepraszam za OT

Widziałem, był to mój pierwszy kontakt z Alfettą GTV, zwala z nóg, auto przecudowne, gratuluję :)
... i chyba tez zacznę na coś takiego odkładać

Amortyzatory
Powrót