[GT] Alfa GT by Maykee v2

Nie wiem gdzie pracuje :/ ale na bank to był on bo czesto mnie myla z nim :P jak ogarne sztuke to bedziemy musieli sie ustawic gdzies i jakis zlocik mały zrobic :)

On tez ma biala GT z czarnym dachem, tylko on chyba ma tez maske obklejona.

A ten Twoj kolega nie pracuje przypadkiem w pilkingtonie na AK ? :) To czyli jego musialem widziec.

Oooo to powiem Ci ze nie znam tej sztuki. Moze jakas nowa na miescie :P bo moj kolega ma czarny dach z tego co pamietam ale maski nie.

Ale w pilikngtonie na bank nie pracuje bo jest informatykiem w jakiejs firmie...

Jak tam wydech, juz pospawany? Wyszło za głośno czy można sobie odpuścić końcowa puszkę bardzo jestem ciekawy

Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka

Głowy nie urywa na szczescie a tutaj ktortki filmik z wnetrza auta http://youtu.be/XHkbMCZRP3E. Wczoraj podczas strojenia uzyskalismy moc 263km i 562nm po samym zamontowaniu nowego ukladu paliwa ale niestety wykres nie był zadowalajacy, podczas dalszego strojenia niestety sprzegło sie poddalo :/ wiec szukam nowego spieka. na dniach wrzuce filmik ze strojenia :)

A czy umyles auto przed strojeniem?)Pewnie dkatego sprzeglo padlobo brudne bylo:)

Siewcu strojenie w Ecu project tam tez montowałem nowy układ paliwa. Bedzie strojone na dniach jak zrobie sprzeglo wiec wrzuce od razu co sie urodziło ;)

Nawet nie wrzucam tego wykresu bo były delikatne fale dunaju :p

Fajnie Ci to turbo psyczy :D
Moje GT czuje się zagrożone :P Muszę znowu wpaść kiedyś do Wro. ;]

jak to fale ? sprzeglo ?

wrzucaj, jakby nie wygladal to finalnie km/nm obadamy :)

Ostatnia edycja:
W poniedziałek juz wysyłam sprzęgło na spieka i wrzucę kolo piątku jak to wygląda. Dotrę sprzęgło i od razu chamownia :cool:

...odgrzewam aby zmotywować kolegę do uzupełnienia tematu :P

Amortyzatory
Powrót