[GT] Alfa GT by DannyGT

• Autor wątku Autor wątku DannyGT
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Klasa.. dawno nie widziałem tak fajnie zrobionej GT. Do tego fajny silnik i skrzynia, jeśli jest równie zadbana jak cały samochód to na pewno super się tym jeździ.
Pozdrawiam,

dobra maszyneria, posadz nizej i bedzie wszystko :)
Posadzim nizej ! ;-), ale nie bedzie wszystko ! Musze jeszcze kupić czarne original xenony , original navigacji , może duplex, blackline grill+emblemat do maski+lusterka :)

- - - Updated - - -

Klasa.. dawno nie widziałem tak fajnie zrobionej GT. Do tego fajny silnik i skrzynia, jeśli jest równie zadbana jak cały samochód to na pewno super się tym jeździ.
Pozdrawiam,
Dziekuje ,jest zadbana jak cały samochód,kocham moje GT ;)

- - - Updated - - -

super Gt i oczywiście super fotele(bo kiedyś były moje ;D)
Dziekuje i tak tak , Mateusz dziękuję bardzo za fotele ! :-) były brudne-już są PERFECT ! ;-) :D

- - - Updated - - -

super autko :) gratulacje!!!

co Cie sprowadza na nasze forum?:)
Co sprowadza mnie?wszystko! super ludzi,PL zloty,nowe informacje,porady i wasze ładne Alfy... ;-)

brudne bo już nowe czekały na założenie tak więc te poszły w niepamięć ;D
a z tymi xenonami z blacklina to podejrzewam bedzie spory kłopot żeby dostać
nakładki na lusterka 260zł w serwisie
Xenony z blacklina ma znajomy na sprzedaz :-) i nakladki na lusterka wiem już napisałeś do mnie na FB ;D

Licznik z QV w moim oryginalnym liczniku ;)

Załączniki

• 2935217907.jpg
    2935217907.jpg
    58.8 KB · Wyświetleń: 120
  • 2893917626.jpg
    2893917626.jpg
    60.8 KB · Wyświetleń: 143
  • IMG_2658.JPG
    IMG_2658.JPG
    219.3 KB · Wyświetleń: 144
  • IMG_2659.JPG
    IMG_2659.JPG
    222.7 KB · Wyświetleń: 139
  • IMG_2660.JPG
    IMG_2660.JPG
    270.3 KB · Wyświetleń: 132
Ostatnia edycja:
Takie pytanko a jak wymieniałeś te zegary to podświetlenie itp wszystko pasowało ? świeci na taki kolor jak powinno ?

Takie pytanko a jak wymieniałeś te zegary to podświetlenie itp wszystko pasowało ? świeci na taki kolor jak powinno ?
Mnie niepasowala plyta glowna , poniewaz LCD selespeed niepasowal do plyty glowne normal złącze dla LCD bez selespeeda.
Więc mnie to swieci czerwone , ale jeśli chcesz biale podswietlenie-mam na sprzedaz licznik z białym podświetleniem do benzina ale nie QV :)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót