Alfa GT 2.0 JTS [krzychuk]

• Autor wątku Autor wątku krzychuk
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

krzychuk

Guest
O to nareszcie umyta moja Bella,

GT 2.0 JTS z przebudowanym kompletnie audio,
zawieszenie Koni regulowane + Eibachy -25mm
przednie hamulce Tarox
kółka 8x18 z oponami 225/40 R18 (lato) 7,5x17 z oponami 205/50 R17 (zima)
spojlery progowe i lotka na tylnej klapie z katalogu akcesoriów AR - Kit Tecnica

no piekne cacko..no no nie poznaje kolegi :mrgreen: skora jak u mnie tylko twoj kolorek jest ladniejszy...moze mala podmianka??? :P :roll: wiesz ja mam czarna i bezowa skora (czyt.sraczkowa) :mrgreen: bardziej bedzie pasowała,a czarna skora do srebrnego to juz prawie Perfecto :D

Bardzo piekna ta GT :mrgreen: :mrgreen:
Gdybym byl kawalerem... :evil: :evil: a latka leca... :( :(
Pozostalo mi prezesowac w 166 :mrgreen: :mrgreen:

Alfka super jednak te felgi mi nie za bardzo leżą. Wolałem jak jeździłeś na Zenderach Siena 8) 8)

Korczu napisał:
no piekne cacko..no no nie poznaje kolegi :mrgreen: skora jak u mnie tylko twoj kolorek jest ladniejszy...moze mala podmianka??? :P :roll: wiesz ja mam czarna i bezowa skora (czyt.sraczkowa) :mrgreen: bardziej bedzie pasowała,a czarna skora do srebrnego to juz prawie Perfecto :D

czarna skórą bym nie pogardził ale w upalne dni ciesze się, ża mam jasną, troszke mniej sie nagrzewa

areks napisał:
Bardzo piekna ta GT :mrgreen: :mrgreen:
Gdybym byl kawalerem... :evil: :evil: a latka leca... :( :(
Pozostalo mi prezesowac w 166 :mrgreen: :mrgreen:

obawiam sie, że to moje ostatnie coupe na dłuższy czas i następne auto całkiem prawdopodobne, że będzie sportwagonem

BartekL napisał:
Alfka super jednak te felgi mi nie za bardzo leżą. Wolałem jak jeździłeś na Zenderach Siena 8) 8)

zendery były cudne ale się zniszczyły i nadawały się tylko i wyłącznie na skup metali kolorowych (najmniej wytrzymałe felgi jakie miałem) Te mi sie zawsze podobaly i jakiś czas bedą jeszcze na GT

Jak ja lubie patrzec na GT... Sraczkowaty z Alfy to moj ulubiony kolor :)
Felgi tez robia wrazenie, tylko szkoda, ze tak malo "Alfowskie"...

krzychuk, jak chcesz dodac cos do poprzedniego swojego posta to uzywaj
icon_edit.gif
bo pisanie posta pod postem jest zabronione :)

Pozdro

krzychuk, jak chcesz dodac cos do poprzedniego swojego posta to uzywaj Obrazek bo pisanie posta pod postem jest zabronione :)

Pozdro[/quote]

ok, sorki nie wiedzialem że nie można zakladac 2 tematow jeden pod drugim

Auto robi wrażenie, pozytywne oczywiście.
Mi się bardzo podoba. Ma pare fajnych gustownych bajerów i nie jest przekombinowane.
Gratulacje :D

Oczywiscie 5 tak jak u mnie :D milo trafic na cos tak pieknego szkoda ze nie na dorsze u mnie np wciaz jetem jedyny w miescie kozak 8)

Piekna fura. Fele tez piekne tylko ten profil :shock: Troche bym sie bal, ze wyjade tylko raz na całych a wróce na pogiętych :!:

Olowek napisał:
Piekna fura. Fele tez piekne tylko ten profil :shock: Troche bym sie bal, ze wyjade tylko raz na całych a wróce na pogiętych :!:

nie jest tak źle. na niskoprofilowych oponach jeżdżę od 8 lat w przeróżnych samochodach i daje się jeździć przy zachowaniu odrobiny ostrozności. Z drugiej strony na podkarpaciu są zupełnie przyzwoite drogi więc tez i ryzyko zniszczenia jest mniejsze

Olowek napisał:
Fele tez piekne tylko ten profil :shock: Troche bym sie bal, ze wyjade tylko raz na całych a wróce na pogiętych :!:

Panowie nie przesadzajmy z tymi felami! 17 cali czy 18 nie ma takiej tragedi,mysle ze powielanie stereotypu ze niski profil na polskie drogi jest bleeee...jest wyssane z palca.Ja mam niski profil juz na drugim aucie,moi rodzice rowniez jezdza na 17 stkach i nie ma takiej tragedi.autko sobie niezle radzi,trzeba umiejetnie jezdzic a bedzie wszystko dobrze,jak sie ma malo umiejetnosci to nawet 14 cali bedzie dla kogos tragedia i ja niezle pozagina!

pozdrawiam i zycze wszytkim 17 cali (minimum) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Korczu napisał:
niski profil na polskie drogi jest bleeee...
Czy ja napisałem, ze nie powinno sie na takich jezdzic, mi bardzo podobają sie duze felgi na takim profilu ale niestety w moich okolicach nie moge sobie na to pozwolic. :evil:
Korczu napisał:
moi rodzice rowniez jezdza na 17 stkach i nie ma takiej tragedi.
Moi rodzice jezdza na 15 profil 55 i wlasnie 2 tygodnie temu odbierałem ich felgi z prstowania.

Takze ja zadnego stereotypu nie powielam, jak prezes Kwaczynski dokona zmiany nawierzchni na lepsza, z wielka przyjemnościa zmienie sobie felgi na 17 :!: przynajmniej :!:

5 odrazu :D .Normalnie cudo fajne alusy i progi tylko ten spojlerek maly ale ciekawy 8).Ogółem bardzo fajna bella

Śliczna GT, jeszcze nie widziałem nowej na żywo... ale mam nadzieje na najbliższym zlocie ja zobaczyć:) Narazie widze u siebie w mieście i okolicach wzrost liczby Alfa 156 z czego też się ciesze. Felgi idealnie pasują do autka jak i mini lotka z tyłu; szkoda, że nie ma wnętrza jak w 156 bo nie wiem czy kiedykolwiek ją zmienie właśnie z tego powogu.

marcins737 napisał:
no proszę , trochę mnie nie było wracam a tu taka niespodzianka - GT kolegi Krzychuka :D

fajnie że jest na tym forum a cieszę się tym bardziej że tyci tyci pomogłem przy stworzeniu jej obecnego wizerunku :wink:

hehe, a bo sie szlajasz gdzies po świecie zamiast śledzić bacznie forum :wink:

jak tam po urlopie?

Amortyzatory
Powrót